Kate are o tumoare la cap?

ARTICOL POSTAT DE: Ana Hațeg

POSTAT: 03 February 2013, Ora 00:00

Casa regala a Marii Britanii pare urmărită de ghinion. Revista americană Globe a anunţat că soţia prinţului William şi viitoarea regină a Angliei, ducesa Kate Middleton, ar avea o tumoare la cap şi ar putea să moară chiar înainte să nască, în luna iulie a acestui an.

  • Kate Middleton (31 de ani) este extrem de îndrăgită de poporul britanic, care și-o dorește regină cât mai repede. În ultima vreme, prințul William (31 de ani) a fost văzut în public destul de îngândurat și trist.
Publicitate

Starea de rău acuzată de ducesa Kate în urmă cu câteva luni, când a fost internată de urgenţă la Londra, ar putea fi cauzată de o tumoare la creier, nu de sarcină. Această informaţie şocantă, publicată în ultimul număr al revistei americane Globe, le-a dat fiori britanicilor, care o adoră pe soţia prinţului William.

Viitorul moştenitor ar putea fi în pericol

Dacă e să ne luăm după vestea cumplită dată de jurnaliştii din SUA, frumoasa Kate e într-o stare atât de gravă, încât ar putea muri înainte să-l aducă pe lume, în iulie, pe moştenitorul casei regale. Surse anonime citate de Globe susţin că, în timpul internării ducesei, în urmă cu aproape două luni, la Spitalul King Edward VII din Londra, ea ar fi suferit o intervenţie chirurgicală pe creier, printr-o procedură minim invazivă. Atunci, medicii au prelevat ţesut din tumoare, pentru a-i putea face o biopsie. Casa regală britanică nu a făcut încă nici un comentariu pe această temă, deşi englezii se întreabă tot mai des de ce Kate nu mai apare deloc în public în ultima vreme.

7 comentarii

Articole similare
Urmărește LIBERTATEA.RO pe FACEBOOK
ziare powered by Distinct New Media