Mergi direct la conținut »
Anda Călin, despre împăcarea cu Liviu Vârciu. "Nu asta a fost problema la noi"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anda Călin, despre împăcarea cu Liviu Vârciu. "Nu asta a fost problema la noi"

Anda Călin, despre împăcarea cu Liviu Vârciu. „Nu asta a fost problema la noi”

Anda Călin a vorbit despre împăcarea cu Liviu Vârciu, cel împreună cu care are o fetiță.

De Dana Aramă,

 

După ce anul trecut au decis să se despartă, Anda Călin și Liviu Vârciu s-au împăcat. Cei doi au împreună o fetiță.

Pe InstaStory, Anda Călin a răspuns întrebărilor pe care le-a primit din partea celor care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Printre altele, Anda Călin a explicat și care a fost motivul despărțirii de Liviu Vârciu.

„Nu trebuie să demonstrăm nimic nimănui. Ne trăim viața în liniște. Nu ne-am certat din nimic. Adică, mai multe nimicuri adunate. Nu mi-am pierdut încrederea în el. Nu asta a fost problema la noi”, a spus Anda Călin, potrivit spynews.ro.

Când a fost întrebată despre nunta cu Liviu Vârciu, ea a spus: „În viitor”.

Liviu Vârciu este unul dintre cei mai cunoscuți artiști din showbiz-ul românesc. A cântat alături de trupa L.A., cu care a avut un foarte mare succes la public. Ulterior, Liviu Vârciu s-a concentrat pe cariera de actor, dar și de prezentator de emisiuni de televiziune. A fost căsătorit o singură dată, cu o fostă asistentă de televiziune. Liviu Vârciu are două fete: Carmina, din relația cu Amy Teiceanu, și Anastasia, din relația cu Anda CălinLiviu Vârciu și Anda Călin s-au despărțit anul trecut. 


Citește și:

Dosarul „mită la Primăria Capitalei”: 13 ani şi 4 luni de închisoare pentru denunţătorul lui Oprescu. Fostul șef al Administrației Cimitirelor trebuie să dea înapoi mita de peste 8 milioane de lei

Close
Închide
  Close