Mergi direct la conținut »
Angelina Jolie a vizitat refugiaţii sirieni din Iordania. A fost însoțită de fiicele sale Shiloh și Zahara
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Angelina Jolie a vizitat refugiaţii sirieni din Iordania. A fost însoțită de fiicele sale Shiloh și Zahara

Angelina Jolie a vizitat refugiaţii sirieni din Iordania. A fost însoțită de fiicele sale Shiloh și Zahara

Angelina Jolie a vizitat refugiaţii sirieni din Iordania. Actrița Angelina Jolie, în vârstă de 42 de ani,  s-a aflat, din nou, în mijlocul sirienilor refugiați în Iordania. Actrița, care este reprezentant special al Înaltului Comisar ONU (Organizația Națiunilor Unite) pentru Refugiați, a mers în tabăra de la Zaatari, fiind a cincea vizită pe care Angelina Jolie o face în această tabără, în ultimii 6 ani.

De această dată, a însoțită de doi dintre copiii săi. Este vorba despre fetițele sale, Shiloh și Zahara Jolie-Pitt, de 10, respectiv 13 ani, au însoțit-o peste tot și au fost de față la toate discuțiile ei cu refugiații din tabără, precizează stiri.tvr.ro. În schimb, Angelina Jolie a venit însoțită de fiul ei la Globurile de Aur.

Nabil este doar unul dintre cei 85.000 de sirieni care umplu până la refuz tabăra din Zaatari. A fost, cândva, o zonă deșertică, dar acum e împânzită de mahalale.

A devenit un soi de oraș din care localnicii speră să plece cât mai curând, dar rămân cu anii și, mai mult, trăiesc într-o mizerie de nedescris. Oamenii sunt veșnic flămânzi, nu au acces la îngrijiri medicale și trec printr-o nouă iarnă, fără un acoperiș adevărat deasupra capului.

„După 7 ani de război, cei mai mulţi dintre refugiaţii sirieni şi-au epuizat toate economiile pe care le aveau. Marea majoritate trăieşte acum sub limita sărăciei, cu mai puțin de 3 dolari pe zi, dacă vă puteţi imagina ce înseamnă asta pentru o familie” – Angelina Jolie, reprezentant al Înaltului Comisariat ONU pentru Refugiaţi.

Vizita Angelinei Jolie, care este un model pentru mulți tineri, este un nou semnal de alarmă pentru o situație care, de șapte ani, nu își găsește rezolvarea.

Problema e că însăși Angelina Jolie are mari probleme de sănătate. Vezi cum arată fața ei acum!

FOTO – Captură video

Video – ODN News


CITEȘTE ȘI…  Stresul, afecțiunea secolului XXI, este cauza multor boli. Sarcinile de serviciu, ritmul alert, mustrarea șefului sunt factori favorizanți

INTERVIU VIDEO/Daniel Negreanu, starul pokerului mondial: ,,Banii nu m-au schimbat. În capul meu am fost milionar mereu”


 

 
 
Close
Close
Închide