08 Ian. 2018 10:49

FOTO | Angelina Jolie a venit însoțită de fiul ei la Globurile de Aur

Distribuie

Angelina Jolie a venit împreună cu fiul ei, la gala Globurilor de Aur. Actrița în vârstă de 42 ani a apărut pe covorul roșu alături de Pax (14 ani), care a avut la reverul sacoului o insignă cu logo-ul mișcării Time's Up.

Angelina Jolie nu a venit singură la ceremonia care a avut loc duminică seară, în Los Angeles. Vedeta a ales să poarte o ținută neagră, la fel ca toate vedetele prezente la eveniment, după mai multe luni în care cetatea filmului a fost zguduită de scandaluri de hărțuire sexuală. De altfel, Angelina a fost una dintre victimele producătorului Harvey Weinstein, care a fost acuzat de zeci de femei de agresiune și hărțuire sexuală.

Alături de ea s-a aflat fiul ei, Pax, în vârstă de 14 ani. La rândul său, acesta a avut un costum de culoarea neagră. În plus, a avut la reverul sacoului o insignă cu logo-ul mișcării Time’s Up, o inițiativă care a fost lansată recent de mai multe vedete de la Hollywood.

Subiectul a fost discutat în repetate rânduri în timpul galei, cel susținut de Oprah Winfrey fiind, însă, cel mai apreciat. Vedeta a fost ovaționată de întreaga sală pentru afirmațiile sale.


Citește și: GALERIE FOTO | Covorul roșu de la Globurile de Aur, dominat de negru. Ținutele alese de vedete


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Reacția lui Liviu Dragnea după apariția scrisorii nemulțumiților din PSD
Loading...
Comentarii