MENIU CAUTĂ
08 Ian. 2018 10:49

FOTO | Angelina Jolie a venit însoțită de fiul ei la Globurile de Aur

Distribuie

Angelina Jolie a venit împreună cu fiul ei, la gala Globurilor de Aur. Actrița în vârstă de 42 ani a apărut pe covorul roșu alături de Pax (14 ani), care a avut la reverul sacoului o insignă cu logo-ul mișcării Time's Up.

Angelina Jolie nu a venit singură la ceremonia care a avut loc duminică seară, în Los Angeles. Vedeta a ales să poarte o ținută neagră, la fel ca toate vedetele prezente la eveniment, după mai multe luni în care cetatea filmului a fost zguduită de scandaluri de hărțuire sexuală. De altfel, Angelina a fost una dintre victimele producătorului Harvey Weinstein, care a fost acuzat de zeci de femei de agresiune și hărțuire sexuală.

Alături de ea s-a aflat fiul ei, Pax, în vârstă de 14 ani. La rândul său, acesta a avut un costum de culoarea neagră. În plus, a avut la reverul sacoului o insignă cu logo-ul mișcării Time’s Up, o inițiativă care a fost lansată recent de mai multe vedete de la Hollywood.

Subiectul a fost discutat în repetate rânduri în timpul galei, cel susținut de Oprah Winfrey fiind, însă, cel mai apreciat. Vedeta a fost ovaționată de întreaga sală pentru afirmațiile sale.


Citește și: GALERIE FOTO | Covorul roșu de la Globurile de Aur, dominat de negru. Ținutele alese de vedete


Loading...
Comentarii