Mergi direct la conținut »
Apelul lui Cristi Mitrea pentru un prieten care are tumoră osoasă. "Nu uitați că e săptămâna mare"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Apelul lui Cristi Mitrea pentru un prieten care are tumoră osoasă. „Nu uitați că e săptămâna mare”

Fostul iubit al prezentatoarei de televiziune Andreea Mantea a făcut un apel disperat pentru ajutorarea unui prieten, a cărui stare de sănătate este foarte gravă.

De Dana Aramă,

Luptătorul de MMA Cristi Mitrea, care are un băiețel pe nume David cu prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea, sare în ajutorul unui prieten care suferă de cea mai letală tumoră osoasă.

Cristi Mitrea, care face parte din show-ul de televiziune Ferma Vedetelor, i-a rugat pe prietenii săi virtuali, să doneze bani pentru al- ajuta pe Daniel Pitei.


„E nevoie de încă puțin, din partea fiecăruia, ca prietenul nostru să învingă. Nu uitați că e Săptămâna Mare! Donează și tu…oricât.

Share și voi pentru mai multe șanse de a găsi oameni frumoși și darnici. Vă mulțumim ❤ #impreuna #salvam #vieti

VĂ ROG!!! HAI SĂ-L AJUTĂM !!!!!”, i-a rugat Cristi Mitrea pe fanii săi de pe rețelele de socializare.

„De la o banală durere de spate și picior despre care s-a crezut că provine de la o hernie de disc, în 6 luni, Daniel Pitei a primit următorul diagnostic:„Tumora malignă a osului și măduvei osoase”. Conform medicilor specialiști, aceasta este cea mai letală tumoră osoasă. Să vă mai spun și de celelalte metastaze? Ce rost mai are?…

Pentru operație și îngrijirile medicale, Daniel are nevoie de aproximativ 5.000 de euro. Deja s-au strâns 2.000 euro din sumă, dar Daniel are încă nevoie de ajutorul nostru. Va urma o lungă perioadă chinuitoare cu tratamente și operații chinuitoare care cer bani! Mulți!”, a explicat o amică comuncă a celor doi despre starea lui Daniel Pitei.


Citește și: VIDEO/Cristian Pîrvulescu: „Un politician este un vorbitor. Domnul Cioloş nu este un vorbitor, este un tehnician foarte bun”


 

Close
Închide
  Close