Mergi direct la conținut »
Ce transformată e Minodora! Schimbarea de look pe care și-a făcut-o artista | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce transformată e Minodora! Schimbarea de look pe care și-a făcut-o artista | FOTO

Ce transformată e Minodora! Schimbarea de look pe care și-a făcut-o artista | FOTO

Minodora a trecut printr-o transformare spectaculoasă de look. Artista s-a făcut creață.

De Dana Aramă,

Minodora a simțit nevoia unei schimbări de look. Cântăreața a fost la un salon de înfrumusețare și și-a schimbat coafura. Vedeta este acum creață, iar noul look o prinde de minune, lucru pe care l-au ramract imediat și fanii artistei.

„Ce coafură frumoasă ai, Minodora. Îți stă super frumos”, „Ești superbă! Așa să rămâi cu părul”, „Wow, așa să rămâi!”, „Ce bine arăți!”, „Ce bine îți stă așa”, „Ești superbă!”, „Așa faină!”,  au complimentt-o pe artistă cei care îi urmăresc activitatea pe internet.

Minodora este o cunoscută artistă din showbiz-ul românesc. În vârstă de 40 de ani, artista s-a făcut remarcată grație proiectului Minodora la Maxxim, unde a cântat alături de Paul Rusen și Virgil Vasile. Ulterior, Minodora a renunțat la muzica pop în favoarea muzicii de petrecere și a manelelor. În plan personal, Minodora și Liviu s-au căsătorit în noiembrie 2009 și au împreună un băiețel, Marco. Nașii celor doi sunt cântărețul de manele Adi Minune și soția acestuia, Cati.

Citește și: O aspirină, că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit și pe cei de la firma de medicamente Bayer! Știind-o „neonatolog”, nemții i-au finanțat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învățat pe asistente și pe moașe cum să-i îngrijească pe nou-născuți

 

Close
Închide
  Close