Mergi direct la conținut »
Cristina Spătar își reface viața. "Am un iubit"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cristina Spătar își reface viața. "Am un iubit"

Cristina Spătar își reface viața. „Am un iubit”

Cântăreața Cristina Spătar își reface viața. Vedeta a dezvăluit că există un bărbat în viața ei.

De Dana Aramă,

Cristina Spătar a trecut peste perioada mai grea din viața sa și acum își reface viața. Artista are un nou iubit, după cum a declarat pentru click.ro.

Întrebată dacă și-a refăcut viața, Cristina Spătar a răspuns:

„Am un iubit. Toate fetele au un iubit, eu de ce să nu am?”.

Vedeta nu a dat, însă, mai multe detalii despre povestea ei de dragoste și despre bărbatul cu care este într-o relație.

Vedeta a mărturisit și că se pregătește să își facă o nouă operație estetică.

„De la stres, de la toate, mai luăm două-trei kilograme. Am burtă şi nu-i bine. O să apelez la o liposucţie ceva. Fac şi mult sport. Acum am o antrenoare, o fată, să vezi ce face cu mine! Dacă în două luni nu obţin rezultate, mai fac o operaţie. Eu sunt familiarizată. Am operaţii la sâni, la nas. Nu-i problemă. Forever!”, a afirmat ea.

După divorțul de Alin Ionescu, fostul său partener de viață, cântăreața Cristina Spătar a continuat să locuiască în vila acestuia, de dragul copiilor. Însă, situația s-a schimbat la sfârșitul anului trecut, când artista a fost nevoită să părăsească vila din Crevedia pentru a se muta cu chirie împreună cu cei doi copii ai săi, Aida și Albert. Aceasta stă în prezent într-un apartament cu două camere, pentru care plătește o chirie de 300 de euro pe lună.  După plecarea Cristinei Spătar din vilă, fostul partener de viață al acesteia a înlocuit-o cu  o brunetă. Este vorba despre o tânără pe nume Larisa Tănăsoiu, despre care se spune că ar fi noua iubită a omului de afaceri Alin.

Citește și: Cum le-au dat judecătorii cu dosarul în cap procurorilor DIICOT și șefului PSD al Radio România după ce aceștia folosiseră „handicapul mental sever” al fetei unui redactor muzical pentru ca angajata să recunoască o pedeapsă nemeritată!

 

Close
Închide
  Close