MENIU CAUTĂ

Daniela Gyorfi, despre hărțuirea sexuală. „Mi s-a întâmplat. Trebuia să pozez pentru o revistă”

Distribuie

Daniela Gyorfi a mărturisit că a fost hărțuită sexual. A fost pusă într-o astfel de situație în urmă cu ani, când trebuia să pozeze pentru o revistă.

Daniela Gyorfi, care formează un cuplu în viața privată cu George Tal, este considerată una dintre cele mai senzuale și mai nonconformiste vedete din showbiz-ul românesc.

Invitată la emisiunea „Adevăruri de viață”, de la Antena 3, Daniela Gyorfi, care are o fetiță care se numește Maria, a povestit un episod uluitor, când a fost hărțuită sexual.

„Mi s-a întâmplat să fiu hărțuită sexual. Trebuia să pozez pentru o revistă, am ajuns acasă, nu era încă revista în România, trebuia să fiu prima. A venit la mine, norocul meu este că nu m-am dus la birou. I-am spus: Dacă vrei poți veni acasă la mine, era mama, câinele, doamna din casă. Mi-a spus că dacă e tot prin zonă vine să semnăm contractul.

Până atunci nu m-am gândit că dacă inviți pe cineva acasă la tine, se poate întâmpla chestia asta. Sincer. Am spus și numele, dar ce crezi că mi-a spus Dan Capatos: „Tu nu știi câte fete au venit și au spus același lucru și câte duduițe au venit ca să pozeze pentru acea revistă”…

A venit acasă, a început să-mi de exemple: că aia a făcut așa, persoane publice, fete pe care eu le știam. A sărit. Eram îmbrăcată într-o bluză și pantaloni, eram zgâîriată pe gât, m-am dus și am țipat la doamna din casă, la mama. A plecat omul, am semnat, am apărut după 100 de ani”, a declarat Daniela Gyorfi.


Citește și: VIDEO | Răbdare și tutun (la propriu)! Am călătorit cu ”trenul fantomă” din București, între Gara de Nord și Gara de Est


 

Comentarii