Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Zina Dumitrescu refuză să mai iasă din cămin! "Citește mult și face rebusuri"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

EXCLUSIV/ Zina Dumitrescu refuză să mai iasă din cămin! „Citește mult și face rebusuri”

Fosta creatoare de modă nu a mai fost de ceva timp la o pizza sau în oraș, așa cum obișnuia să meargă împreună cu patronul azilului. Zina Dumitrescu refuză să mai iasă din cămin, motivând că așteaptă să se strice vremea.

De Ana Maria Păsat,

Mama Zina își petrece bătrânețea într-un azil de lux, lângă Capitală. Fiul său a internat-o acolo și nu s-a mai interesat de soarta ei. Fosta creatoare este însă pe mâni bune: beneficiază de toate analizele medicale, de mici distracții și e liberă să-și petreacă timpul așa cum își dorește. Nu de puține ori a participat la diverse evenimente sau și-a alungat plictiseala cu câte o plimbare prin mall-urile bucureștene, la o pizza sau un suc. De fiecare dată fiind însoțită de Ioan Cassian, patronul azilului care i-a devenit casă.

De ceva vreme însă, Zina Dumitrescu refuză să mai iasă din cămin. A refuzat toate invitațiile, motivând că… așteaptă să se strice vremea.

„Înainte mai mergeam la o pizza, la un mall. Acum nu vrea să mai plece. Iese în curte, în grădină. Citește mult și face rebusuri, cu asta-și ocupă timpul”, a adăugat patronul azilului.

Totuși, Zina va merge pentru două zile la mare, împreună cu Ioan Cassian și familia acestuia.

„Avem de terminat ceva lucrări la cămin. Cam peste o săptămână o să mergem vreo două zile la mare”, a mai spus acesta.

Fiul său, considerat un „caz unic”

În ceea ce-l privește pe fiul Zinei, acesta nu a dat vreun semn nici în ultima perioadă. Practic, nu și-a mai văzut mama de mai bine de trei ani. Cătălin Negreanu nu a mai vizitat-o și, potrivit lui Cassian, nici nu și-a îndeplinit îndatoririle financiare față de instituția care o găzduiește pe fosta creatoare de modă. Patronul azilului spune că acesta este „un caz unic”:

„Aici au venit sute de bătrâni. Cu nici unul nu s-a întâmplat însă ce se întâmplă cu Zina, să fie abandonată de familie. Fiul său e un caz unic”, a mai declarat Cassian.


CITEȘTE ȘI:

INTERVIU EXCLUSIV | Nicușor Bancu, primul fotbalist care are curaj să zică lucrurilor pe nume: ”Cu Daum eram fricoși, nu atacam. Cu Mister Contra e altceva”

 

Close
Închide
  Close