Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gheorghe Ifrim din “Las Fierbinți” s-a lăsat de fotbal după o accidentare: “Am făcut dublă entorsă!”

Gheorghe Ifrim din “Las Fierbinți” s-a lăsat de fotbal după o accidentare: “Am făcut dublă entorsă!”

Azi printre cei care îngroașă rândurile microbiștilor lipiți de fotolii, în fața televizoarelor, la meciurile echipelor preferate, Gheorghe Ifrim obișnuia să bată mingea, la rându-i, în tinerețe. De plăcere, pentru relaxare. Era porția lui de mișcare. După o accidentare de începător, a-ncetat însă să-i mai imite pe teren pe Messi și Ronaldo.

De Andreea Romaniuc Archip,

Actorul de la Bulandra, care face un rol inegalabil ca primar corupt în “Las Fierbinți”, ne-a mărturisit că o miuță cu prietenii era modul lui de a se destinde, în timpul liber, până acum vreo 20 de ani.

“Retragerea” de pe teren nu s-a produs din cauza programului, brusc mai încărcat, ci pentru că, în timpul unui meci, s-a dovedit că priceperea lui la fotbal e cam “șchioapă” și că așa riscă să ajungă și el dacă se încăpățânează să mai bată mingea.

“Am făcut o dublă entorsă, dar nu pentru că m-a accidentat cineva, nu, am sărit nu știu cum, am călcat pe minge și mi-a fugit piciorul, adică m-am accidentat singur. Și atunci, mi-am zis că nu-mi permit așa ceva. Unii dintre colegi au fost pe la schiat și au avut niște probleme… Nu mai fac din astea”, ne-a povestit actorul de 47 de ani.

Merge cu bicicleta la teatru

Azi, Gheorghe Ifrim face mișcare pe bicicletă, nu cu mingea – vara, ajunge la teatru pe două roți! Iar iarna, exersează în căldura și intimitatea propriei locuințe, unde și-a încropit o minisală de fitness.

Gheorghe Ifrim, pe două roți prin București

“Am vreo două aparate acasă, mai fac un pic de antrenament acolo. Și merg de multe ori, când e vreme bună, cu bicicleta la teatru sau unde am treabă, mai ales vara, nu am niciun fel de problemă. Nici nu mă recunoaște lumea!”, ne-a mărturisit el.

Close
Închide
  Close