MENIU CAUTĂ
07 Mai. 2018 13:32

FOTO | Jordin Sparks a apărut pe covorul roșu la doar 3 zile după ce a născut

Distribuie

La doar trei zile după ce a născut, cântăreața Jordin Sparks a apărut pe covorul roșu la lansarea filmului ”Show Dogs” de la Hollywood. 

Jordin Sparks (28 de ani) a născut cu trei zile înainte să apară pe covorul roșu, sâmbătă seara, potrivit E! News. Deși lansarea filmului a avut loc sâmbătă, imaginile cu ea au apărut luni.

Cântăreața, care a adus pe lume un băiețel, a venit la eveniment îmbrăcată într-o rochie cu motive florale și decolteu.

Copilul a fost născut natural pe 2 mai, la ora 21:04, la un spital din Los Angeles, micuțul cântărind aproximativ 3,5 kilograme. Vedeta a povestit pentru presa britanică că procesul nașterii a fost 'miraculos de frumos' și că a fost 'copleșită de bucurie'.

If you only knew how much daddy loves you! ?????

A post shared by Dana Isaiah (@_danaisaiah) on

'Acum mă simt de bine! Sunt recunăscătoare pentru soțul meu și echipa uimitoare de la Centrul de Nașteri Naturale (din L.A.) Nu cred că m-aș fi simțit la fel de bine fără ei!', a declarat Spaks după ce a pariticipat la premiera filmului.

Cu o zi înainte de a naștere, Jordin Sparks a postat pe Instagram o fotografie în care apărea alături de soțul ei, Dana Isaiah, imediat după ce au terminat de renovat camera micuțului.

Working on finishing Lil Man’s room! We tested out the glider & I think it’s safe to say it’s feeding-nap-time-rocking approved. I can’t wait to see the rest of the pieces from @projectnursery & @lwidstudio! ?

A post shared by Jordin Sparks (@jordinsparks) on


CITEȘTE ȘI: VIDEO EXCLUSIV. Matteo a ajuns celebru în China din întâmplare! Un tânăr s-a filmat pe piesa mea și filmulețul s-a viralizat'


FOTO: NORTH FOTO

Comentarii