MENIU CAUTĂ
26 Mai. 2012 15:38 , de Madalina Ciodaru Burada

Mandinga, DEZASTRU înainte de marea finală! Elena a uitat versurile, vezi aici momentul ruşinos de la finala pentru juriu | VIDEO

Distribuie

Vineri seară, la Baku, a avut loc finala pentru juriu a Eurovision, însă România a fost din nou lovită de ghinion. Sau, poate, de mari emoţii. Elena de la Mandinga a gafat epocal, uitând versurile la minutul 2.03, exact la referen, ea făcând o pauză de câteva secunde. Mai mult, Elena a dat semne că a avut mari emoţii, interpretarea ei fiind destul de slabă.
Faptul că interpreta a uitat versurile ar putea costa scump România, având în vedere că  juriul de specialitate din fiecare ţară a acordat deja punctajele, ce au o pondere de 50% din rezultatele finale. De altfel, Mandinga nu se află la primul moment cu probleme la Eurovision. Marţi, în semifinală, Elena a trecut prin clipe de coşmar, când a constatat că nu îi merge casca. S-a descurcat bine pe scenă, însă a izbucnit în lacrimi în culise.
Vezi aici momentul ruşinos din finala de vineri (minutul 2.03):

Se pare că ai noştri nu au fost singurii care au trecut prin momente ruşinoase la finala pentru juriu. Favorita la câştigarea titlului Eurovision din acest an, Loreen, a înghiţit un fulg în timpul prestaţiei sale live şi a tuşit, eroare care i-a adus şi ei o depunctare din partea juriului.
Iată aici prestaţia sudedezei (eroarea, la minutul 2.15):

Video: Youtube
Iată punctele acordate de juriu vineri seară:

 
 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Antonella sau drumul de la un corp de băiat la o femeie liberă
Comentarii