Mergi direct la conținut »
Mirela Vaida, detalii din dormitor. "Avem ușile deschise ca să auzim tot"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Mirela Vaida, detalii din dormitor. „Avem ușile deschise ca să auzim tot”

Invitată la TV, Mirela Vaida a povestit care este viața ei de familie în acest moment și ce planuri are în aceea ce privește cariera.

De Dana Aramă,

De când a devenit mămică pentru a treia oară, Mirela Vaida doarme din nou în pat cu soțul ei, Alexandru. Până acum, cei doi dormeau fiecare cu câte un copil, după cum a explicat Mirela Vaida la emisiunea Star Matinal, de la Antena Stars.

„Dorm cu soţul în pat. Noi până acum dormeam unul cu un copil, unul cu un copil. Când a venit al treilea: Ia, hai afară toată lumea! Al treilea ne-a organizat. Carla cu Vladimir amândoi în patul lor. Tudor doarme în living, într-un babynest.

Eu dorm cu soţul meu, dar spate în spate, suntem rupţi. Avem uşile deschise să auzim tot.

Mă duc îl alăptez. Apoi îl aud pe Vladimir, care e foarte gelos: maaaaamiii!… Eu nu ţin în mine, refulez des. Nu sunt om sever, dar nu poţi fără puţin autoritate, disciplină. Uneori e vorba de o regulă, altfel se urcă în cap”, a povestit Mirela Vaida.


Vedeta a dezvăluit și când îl va boteza pe cel de-al treilea copil al său, Tudor:

„Ar trebui botezul de acum încolo. Nu sunt pregătită. Cred că vara asta, după 20 iunie încolo. Să fie toată lumea relaxată. Nu m-am gândit încă şi cum. Important e botezul în sine şi după, restul, petrecere”.


Mirela Vaida a făcut declarații și despre cariera sa, mărturisind că nu va reveni prea curând la TV.

„Primesc telefon de acasă: sora mea, care abia împlinise 17 ani în ianuarie, era însărcinată”
Recomandări

„Primesc telefon de acasă: sora mea, care abia împlinise 17 ani în ianuarie, era însărcinată”

 

„Stau acasă, casnică, mai trebuie şi din astea din când în când. Mi-e dor, mi-e dor, să revin. Cum era înainte, stăteam în reality show. Îmi doresc să revin. Au fost câteva oferte de proiecte frumoase. Are o lună şi puţin Tudor, deocamdată mai stau. Stau şi vara asta şi vedem din toamnă”, a explicat ea.

Mirela Vaida este cunoscută publicului larg din postura de actriță și de prezentatoare de televiziune. Vedeta a moderat numeroase show-uri TV care s-au bucurat de succces. În plan personal, Mirela Vaida este căsătorită cu Alexandru și are trei copii.  Carla și Vladimir sunt copiii ei mai mari. În data de 10 aprilie anul acesta, Mirela Vaida a devenit mămică pentru a treia oară. A adus pe lume un băiețel, care a primit numele Tudor Ștefan.


Citește și:

Aplicația care te ajută să achiți taxele direct de pe telefon. Este valabilă deocamdată într-un singur oraș din România

Close
Închide
  Close