Mergi direct la conținut »
Nadine s-a luptat cu viciile și a reușit să le învingă. "Nu a fost ușor"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Nadine s-a luptat cu viciile și a reușit să le învingă. "Nu a fost ușor"

Nadine s-a luptat cu viciile și a reușit să le învingă. „Nu a fost ușor”

Nadine a explicat cum a reușit să scape de viciile sale, după ce renunțat la fumat și la alcool.

De Dana Aramă,

Binecunoscuta Nadine s-a luptat cu viciile de-a lungul anilor. A reuşit să renunţe definitv la fumat şi la alcool, în urmă cu doi ani.

Vedeta a explicat, pentru click.ro, cum a reușit acest lucru.

„De doi ani m-am lăsat de fumat şi de băut. M-am rugat la Dumnezeu. Eram ca orice alt fumător, un pachet pe zi. Alcoolul şi fumatul sunt nişte virusuri de care am vrut să scap şi nu a fost uşor.

Am schimbat mobila în casă şi, astfel, tot comportamentul meu care era legat de fumat. Adică mă retrăgeam ba la geam, la masa mea, era un set de rituluri care aveau legătură cu fumatul. Am redirecţionat creierul pe alte cărări”, a declarat nadine pentru sursa citată.

Nadine, pe numele ei întreg Nadine Voindrouh, s-a făcut remarcată în showbiz-ul din România după ce a participat la show-ul Școala Vedetelor. Ulterior, vedeta a prezentat numeroase emisiuni de televiziune. În viața privată, Nadine este căsătorită cu avocatul Dragoș Apostolescu, împreună cu care are un băiețel, Noah.


Citește și:

Tânăra care a căzut prin geamul unui autobuz, în Ploieşti, a ratat Bac-ul. «Sper ca anul viitor să pot susține examenul»

Close
Închide
  Close