De Cristian Simion,

Un an din viaţă. Este preţul pe care-l plăteşte Alina Neagu, tânăra de 18 ani care pe 9 ianuarie a căzut dintr-un autobuz aflat în mers, după ce geamul lateral al acestuia a cedat.

La jumătate de an de la incident, Alina împărtăşeşte impresii cu colegii ei, care în această perioadă susţin examenul de bacalaureat. Ea nu poate da probele, din cauza traumelor fizice suferite.

“Am dureri foarte mari. Mă doare spatele şi capul şi nu pot să mă concentrez, să învăţ atât de mult” spune fata. Aşa că a ales să dea bacalaureatul anul viitor.

Vrea să urmeze o școală de asistenți medicali

Cu optimismul tinereţii, Alina vede partea bună a lucrurilor: a început să meargă, nu mai are nevoie de îngrijire non-stop şi are alături familia, care o sprijină. Cu toate acestea, spune că nu s-ar fi putut întoarce la căminul Liceului Ion Kalinderu din Buşteni, acolo unde a stat înainte de stupidul accident. Aşa că planurile sale pentru  viitorul apropiat nu includ şcoala pe care o va urma din toamnă, ci noi controale medicale.

“O să merg la recuperări după controlul medical care urmează. Sper să fie bine şi anul viitor să dau Bac-ul”, a declarat Alina Neagu pentru Libertatea.

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața
Recomandări

Ultimul mesaj postat de Kobe Bryant înainte de tragedia în care și-a pierdut viața

Tânăra îşi doreşte tare mult ca după ce coşmarul prin care a trecut se va fi terminat să urmeze o şcoală postliceală de asistenţi medicali.

Între timp, ancheta deschisă de procuratură continuă. Alina spune că a fost chemată la audieri în urmă cu două luni.

“Din câte ştiu, a ieşit o expertiză în ceea ce priveşte geamul şi acum aşteptăm să înceapă procesul” spune fata.

Un proces în care avocata fetei a anunţat că cere daune de un milion de euro.

“Nu există bani care să cumpere un an din viaţa unui om. Dar nu asta e relevant. Prin ce am trecut eu, nu aveai ce să faci cu banii”, ne-a spus Alina.

Citește și: Nota 3! Profesoara Daniela Pârjol povestește cum doi copii săraci din Vrancea “au primit la finalul anului 3, exact nota care trebuia ca să rămână repetenți, pentru ca școala să fie sigură ca va crește la anul numărul de clase, norma și banii”!

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat
GSP.RO

Greșeala uriașă a lui Nicolae Ceaușescu! Ce a aflat cu 11 zile înainte să fie executat

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu