MENIU CAUTĂ

Nadine nu și-a sărbătorit niciodată ziua nunții. “Nu știm când a fost”

Distribuie

Nadine nu și-a sărbătorit niciodată ziua nunții. Mulatra, cunoscută de public drept cântăreața care s-a lansat la ”Școala Vedetelor”, se consideră acum o femeie împlinită, cu o familie minunată.

În Ajunul Crăciunului, telespectatorii Antena Stars pot urmări o ediție specială a emisiunii ”Dincolo de aparențe” acasă la Nadine și-l vor putea cunoaște pe fiul artistei. Cântăreața susține că iubește Crăciunul și sărbătorile în general, dar niciodată nu a aniversat căsătoria cu soțul ei, pentru că nu știe nici măcar ziua în care au oficializat relația.

”Noi suntem căsătoriți de șapte ani, de când îl avem pe băiețelul nostru Noah, dar nici până în ziua de azi nu am sărbătorit niciodată nunta noastră pentru că nu știm când a fost. Singurul reper pe care îl avem este că ne-am căsătorit când eram însărcinată cu Noah. Dar de anul ce vine am zis că gata. Vom sărbători tot. Vom scoate vasele cu fir de aur, porțelanurile, ne vom așeza la masă și vom sărbători toți trei. Dar asta după ce ne vom scoate mai întâi actele de la căsătorie, să vedem și noi când ne-am luat” , recunoaște cu sinceritate Nadine, în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparențe” de la Antena Stars.

În viața privată, Nadine este căsătorită cu avocatul Dragoș Apostolescu, împreună cu care are un băiețel, Noah. Nadine, care este elevă în clasa a X-a la 40 de ani,  a acordat un interviu pentru Antena Stars, în care a vorbit despre greutățile pe care le-a întâmpinat de-a lungul vremii.

A fi român şi a trăi ca român este foarte diferit. Nu pot străinii să ne spună cum să fim. Trebuie să alegi să stai de partea ta. Mi-am luat casă la 18 ani. Viaţa mă invită la un joc, unde sunt orfană, nu am şcoală. Fac liceul pentru a doua oară. Sunt clasa a 10 a. Sunt optimistă”, a mărturisit Nadine.

Citește și

REPORTAJ/Actorul Cristi Martin, de la reclama ”Halatu, cât e halatu?”, la picturi cu cristale Swarovsky sau foiță de aur| FOTO

 

Citește mai multe despre nadine pe Libertatea.

Comentarii