Mergi direct la conținut »
Ruby, apel către internauți după ce a găsit un cățel pe stradă. "Vă rog să mă ajutați. Spuneți-le că e la mine"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ruby, apel către internauți după ce a găsit un cățel pe stradă. „Vă rog să mă ajutați. Spuneți-le că e la mine”

Ruby a făcut apel la amicii ei din mediul virtual în încercarea de a-i  găsi pe stăpânii unui cățel pe care l-a luat de pe stradă.

De Dana Aramă,

Ruby a găsit un cățel pe stradă și l-a luat acasă. Artista afirmă că acesta s-a pierdut de stăpânii săi pe care ea încearcă să-i găsească.

Ruby a făcut apel la fanii ei de pe o rețea de socializare pentru a o ajuta să-i găsească pe stăpânii patrupedului.

„Cine și-a pierdut cățelul????????
L-am găsit azi-noapte în zona Mariott, 13 Septembrie. Vă rog să mă ajutați să-i găsesc stăpânii!!!
Dacă îi cunoașteți stăpânii, spuneți-le că e la mine și scrieți-mi dacă aveți vreo informație despre el”, este apelul făcut de cântăreață pe Facebook.

„Am găsit un cățel azi-noapte, alerga debusolat și mi-am dat seama că s-a pierdut de stăpân întrucât are zgardă la gât, dar fără număr de telefon sau ceva. Vă rog frumos, dacă îl cunoașteți sau aveți orice informație, să-mi scrieți!
Trebuie să ajungă la casa lui, săracul e foarte stresat și eu deja am 100 de animale acasă și îl agită. Cip nu are… nu stiu ce să fac! Vă rog ajutați-mă să-l ajutăm!”, a mai notat ea și pe contul de Instagram.


Citește și: VIDEO/ Povestea fascinantă a lui Hamid-Nicola Katrib, artistul născut în România, educat în Liban, care are tablouri expuse în America. ”Talentul e din gena românescă!”


 

Close
Închide
  Close