Mergi direct la conținut »
Entertainment Libertatea > Entertainment > Sorin Bontea și Răzvan Fodor, probleme la Asia Express. „Am simțit că m-a lovit camionul”

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, probleme la Asia Express. „Am simțit că m-a lovit camionul”

Răzvan Fodor și chef Sorin Bontea au intrat în cursa Asia Express, sezonul 3, alături de alte opt echipe. Au pășit pe Drumul Comorilor cu zâmbetul pe buze și cu o listă de dorințe pe care să le bifeze, însă au întâmpinat și probleme care i-au marcat. Cei doi au povestit de ce aventuri au avut parte.

De Livia Lixandru,

„Noi suntem reactoarele 3 și 4 de la Cernavodă, reactoarele acelea care nu au mai fost folosite de prin 1992. Stând la povești cu Sorin înainte de plecare ne-am dat seama că numele ăsta ni se potrivește perfect”, a povestit Răzvan Fodor. 

Chiar dacă aveau idee ce înseamnă Asia Express, competiția le-a depășit așteptările.

„În prima zi am simțit că m-a lovit trenul, ăsta a fost impactul cursei asupra mea. Au urmat apoi zile în care am simțit că m-a lovit camionul, iar de curând am avut o zi în care am simțit că m-au bătut toți agenții de pază de București.

E o aventură continuă, e un efort extraordinar. De multe ori spun că eu mai un Fodor în mine care seara mă striga; Răzvane? Răzvane?! Ce faci mă tu aici? De ce ai venit?!’, dar întorc capul și nu îl bag în seamă. E greu pentru că somnul nu e somn, mâncarea nu e mâncare, familia nu e aproape…”,  a povestit Răzvan Fodor, potrivit VIVA!

„Eu n-am crezut că sunt bipolar, dar aici am început să ma întreb dacă nu cumva am această problema. În 10 minute trec de la o stare la alta. Dacă nu găsim mașină, starea noastră se schimbă instant. Cum s-a oprit cineva la autostop, cum ne-am revenit. Și vă spun că nu e doar un moft, ne ia capul pe bune! E dificil și cu mâncarea.

«Am muncit 15 ani la casă. Unde vor sta acum copiii mei?». Situație dramatică la Cumpăna, oamenii sunt disperați
Recomandări

«Am muncit 15 ani la casă. Unde vor sta acum copiii mei?». Situație dramatică la Cumpăna, oamenii sunt disperați

Mie îmi place mâncarea asiatică, dar să o mănânc în fiecare zi și de fiecare dată același lucru..e cam mult. Și căldura a fost ceva greu de suportat. Să transpiri de 3-4 ori pe zi până la piele, să alergi pe 40 de grade și umiditate de 90% nu-i ușor.

Cel mai tare e că după o zi ca asta, când în sfârșit găsești unde să dormi, pui capul pe pernă și la scurt timp încep cocoșii. Eu n-am mai întâlnit cocoși ca aici. Cântă de la 2 dimineața până la ziuă”, a povestit chef Sorin Bontea.  

Close
Închide
  Close