Mergi direct la conținut »
Unde a petrecut Adelina Pestrițu noaptea dinaintea nunții. Cu cine s-a distrat Galerie foto
10imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Unde a petrecut Adelina Pestrițu noaptea dinaintea nunții. Cu cine s-a distrat

Zi mare sâmbătă, 20 iulie, pentru Adelina pestrițu, care face nuntă cu Virgil Șteblea. Vedeta a petrecut noaptea dinaintea nunții în comapnia domnișoarelor ei de onoare.

De Dana Aramă,

Adelina Pestrițu și cele șase domnișoare de onoare pe care le va avea azi la nuntă au petrecut noaptea de dinaintea nunții la hotel, unde s-au distrat de minune.

Vedeta și domnișoarele ei de onoare au făcut numeroase fotografii în patul din camera de hotel, îmbrăcate sexy, în halate din satin. Adelina a purtat un halat de culoare albă inscripționat pe spate cu cuvântul „bride” – mireasă, în timp ce prietenele ei au avut halate de culoare neagră pe care a fost scris: domnișoară de onoare.

„Ultima noapte de burlăcie ? Ce se întâmplă azi rămâne în spatele ușilor închise. ?”, a precizat vedeta în mediul online.

Potrivit wowbiz.ro, la nunta Adelinei Peestrițu atmosfera va fi întreținută de numeroși artiști, printre care se află Elena Gheorghe și Maria Dragomiroiu.

Conform aceleiași surse, cele două rochii de mireasă pe care le va purta Adelina Pestrițu au costat 40.000 de euro.

Adelina Pestrițu s-a căsătorit civil cu Virgil Șteblea la începutul lunii iulie 2019. Cei doi fac nunta în data de 20 iulie. Cuplul are împreună o fetiță care se numește Zenaida Maria.

Close
Închide
  Close