Inspirat de romanul cu acelaşi titlu al scriitorului britanic William Makepeace Thackeray, filmul prezin- tă viaţa lui Becky Sharp (Reese Witherspoon). Aceasta este fiica unui artist englez foarte sărac şi a unei cântăreţe franceze de cor. Rămasă orfană la o vârstă fragedă, fata este nevoită să înveţe să se descurce singură. După ce părăseşte casa de copii în care şi-a petrecut adolescenţa, ea se angajează ca guvernantă, profitând de faptul că vorbeşte limba franceză. Cu toate acestea, este obligată să trăiască în sărăcie. Acest lucru o determină să încerce orice pentru a-şi realiza cel mai important vis: să ducă o viaţă luxoasă, departe de lipsurile materiale cu care este nevoită să se confrunte în fiecare zi.

Numai că accesul în înalta societate britanică se face foarte greu. Ambiţioasă, Becky hotărăşte să lupte pentru a-şi atinge scopul, folosindu- se de inteligenţa, de farmecul şi de sexualitatea sa.4075-166537-t2.jpg

Luna neagră – ProCinema, 22.00

Hoţul Quint (Tommy Lee Jones, foto) este obligat de un agent FBI să sustragă o casetă din sediul unei firme. Fiind surprins de paznici, Quint ascunde caseta în prototipul unui automobil numit Luna neagră. Numai că un traficant de maşini este interesat de vehicul şi-l fură. Hoţul nu are altă soluţie decât să încerce să recupereze Luna neagră..

4075-166538-t3.jpgMarea lovitură – PRO TV, 21.45

Melvin Smiley (Mark Wahlberg, foto) e un interlop care lucrează pentru mafiotul Paris (Avery Brooks). El are o logodnică frumoasă, care îl bate la cap în fiecare zi, dar şi o amantă, cu care se consolează din când în când. Într- o bună zi, el şi prietenii lui o răpesc pe fiica unui japonez bogat. Ceea ce nu ştie Melvin este că fata e, de fapt, fina şefului său…4075-166539-t4.jpg

Tomb Raider: Leagănul vieţii – PRIMA TV, 20.30

Lara Croft (Angelina Jolie, foto) trebuie să găsească Cutia Pandorei. Aceasta este ascunsă în Africa, într-o zonă numită Leagănul Vieţii. Lara şi prietenii ei trebuie să găsească artefactul înaintea omului de ştiinţă Jonathan Reiss, care vrea să se folosească de acesta pentru a crea arma supremă.

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism
HOROSCOP

Horoscop 19 ianuarie 2020. Săgetătorii sunt încărcați de sentimentalism