Între 11 noiembrie, după ora 01:18′, și dimineața zilei de 13 noiembrie, relațiile afective s-ar putea destabiliza din cauze subiective (impresii greșite, exprimare a sentimentelor în chip neinspirat) dar și din cauza unor evidențe (constatări supărătoare) care nu mai pot fi contestate.

Acest proces de revelare a unor realități tăinuite (adevăr nerostit sau ascuns, minciuni, exagerări, manipulări emoționale, invocarea unor false vinovății) va fi posibil sau grăbit și intensificat de Luna Plină în Taur din 12 noiembrie. Nici casa relațiilor de prietenie și a atașamentelor pe baza unor gusturi, plăceri și aspirații comune nu va rămâne neîncercată.

Trezirea la realitate îi va obliga pe cei născuți în Capricorn să ia decizii, ei nemaiputându-se preface că nu au văzut, nu au înțeles nimic ori că respectivele constatări și adevăruri nu-i deranjează. Și, chiar dacă ar încerca un astfel de compromis, tot nu le-ar fi de nici un ajutor. Între 13 noiembrie, după ora 10:46′, și 15 noiembrie după-amiaza, axa celor două case ale sănătății va sta sub un semn plăcut sau liniștitor de revenire, mai rapidă ori treptată, la normalitate.

Din 15 noiembrie, după ora 18:15′, disponibilitate restrânsă pentru dialoguri pe o temă ce privește o colaborare: principiile și opiniile susținute de către un Capricorn nu vor face respectiva întâlnire constructivă ba poate că, uneori, în funcție de statutul celui cu care se angajează în dialog, propunerea care le-a fost adresată să fie retrasă.

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România
GSP.RO

Cine este campionul care primește 17.500 lei de la stat lunar. Este una dintre cele mai mari rente viagere din România

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații
HOROSCOP

Horoscop 23 ianuarie 2020. Peștii pot face față oricărei situații