Pe 19 noiembrie, Marte va intra în zodia Scorpionului și va introduce provocări legate de sectorul comunicare, învățare, relații cu persoanele întâlnite ocazional (vecini, tovarăși de călătorie, participanți la o întrunire). Tranzitul este bogat și el se poate revela oricând, de-acum până pe 3 ianuarie 2020; este de reținut și riscul unei provocări importante între 21-25/26 noiembrie, accentuat de revigorarea planetei Mercur, care, din 21 noiembrie, va reveni la mersul direct.

Nativii se pot înșela într-o privință, dar, la rândul lor, pot cădea victima unor dezinformări, provocări sau atacuri nedemne. Destabilizare interioară pe fondul unor demonstrații care pun în evidență intenția necinstită a cuiva, tentativa unei păcăleli și, de aici, fireasca revoltă împotriva persoanei demascate sau a unui substrat imoral, ilegal, abuziv al unor demersuri la care, până la un punct, cu bună-credință, nativii au participat.

Între 20, după ora 3:55, și 22 noiembrie dimineața, Luna va traversa zodia Fecioarei și le va da celor care aparțin acestui semn o reală susținere astrală pe direcția valorificării calităților personale.

Din 22 noiembrie, după ora 6:20, atitudine echilibrată față de cheltuieli. Se va menține activă, întreaga săptămână, vibrația pozitivă a celor doi Benefici, în tranzit prin casa a IV-a, care le poate oferi șansa împăcării cu părinții, cu o rudă sau cu nașii, în postură de “părinți spirituali”, modalități de sporire a averii, achiziție imobiliară sau funciară utilă și/sau în condiții corecte.

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul
GSP.RO

Și-a prins iubitul că o înșală cu ajutorul unei aplicații. Greșeala pe care a făcut-o bărbatul

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile
HOROSCOP

Horoscop 13 decembrie 2019. Săgetătorii vor trece prin printr-un șir de experiențe profitabile