Costuri aproximative ingrediente: făină: 0,70 lei, unt: 1,50 lei, ouă: 1,50 lei, mere: 2 lei, praf de copt: 0,50 lei, pesmet: 0,50 lei, zahăr: 0,50 lei. Total: 7,20 lei
Ingrediente: un pahar de făină, 200 g zahăr, 5 mere, 3 ouă, 1 praf de copt, 50 g unt pentru uns tava şi o lingură de pesmet pentru tapetat
Preparare: Se curăţă merele şi se taie în felii. Se unge o tavă cu unt, se tapetează tava cu pesmet şi se aşază merele în tavă. Pentru aluat: se bat ouăle întregi cu zahărul până se fac spumă şi apoi se adaugă făina, amestecată cu praful de copt şi se încorporează. Se toarnă această compoziţie în tavă peste mere şi se dă la cuptor pentru 20-30 de minute. Înainte de a o tăia se lasă să se răcească puţin.
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/172_7201662fd4eeb0238502059ac302a762.jpg)

:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/158_c95eabf8e7aacb160c26bc49695f8fc2.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/153_ede1f56b21ee59f90fdc0bd7ceb871f4.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/253_4cc902773f1c184116c2cd9b1ff5fd0e.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/196_cf8c152ab36473e0ab3327e2b4f01e75.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/206_a5e6c49fc50d793c7df2c70b113bf013.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/222_0fd85d48c4557888fe10ac055554333f.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/15_03b20a03710f46e6f749ce5489fa2662.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/190_1fafe93aefc827aab39eb4445937fcef.jpg)
:contrast(8):quality(75)/https://www.libertatea.ro/wp-content/uploads/feed/images/179_46ded7afdc2e3f969d113772852bf6cd.jpg)
Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.