Când e Luna plină în februarie 2021

Luna plină din februarie 2021 se va vedea în toată frumusețea ei în noaptea de 27 spre 28 februarie, când va fi puternic luminată de Soare. Luna plină din februarie va urca în zodia Fecioarei și va fi în armonie cu Soarele aflat acum în zodia Pești. Ea va răspândi un sentiment general de stabilitate, de ordine și limpezire, atât la nivel emoțional, cât și psihic.

Luna plină din Fecioară va lumina cele mai întunecate și complicate probleme, pe care le vom vedea dintr-un alt unghi și ne va ajuta să găsim o nouă abordare pentru rezolvarea lor. Vom simți nevoia să organizăm ceea ce este dezorganizat, haotic, nu doar în ceea ce privește locuința sau afacerile și munca, ci și sentimentele, dorințele sau proiectele personale.

Luna plină din 27 februarie, pe axa Fecioară – Pești

Puterea luminoasă a acestei Luni pline va avea o influență benefică pentru toate zodiile. Ea ne va ajuta să găsim un echilibru între activitățile de zi cu zi, odihna, sănătatea noastră și nevoia noastră de ordine. Acestea sunt aspecte pe care le accentuează zodia Fecioarei.

Pe de altă parte, Soarele din Pești va pune accentul pe dorințele noastre interioare, pe necesitățile intime, pe nevoile sufletești pe care nu am reușit să le împlinim.

Ce se face când e Luna plină

luna plina februarie 2021 - gondolier pe apa si luna plina

Trebuie să creăm o armonie între ceea ce facem zi de zi și ceea ce ne dorim să facem, pentru că mulți dintre noi vom constata că există o mare diferență între cele două aspecte ale vieții pe care lumina Lunii pline o va pune în evidență.

Mulți dintre noi vom trece printr-o scurtă perioadă de criză în care trebuie să luăm anumite decizii. Vestea bună este că ordinea pe care o aduce Fecioara ne echilibrează și reușim să ne orientăm mult mai bine către ceea ce ne dorim cu adevărat.

Luna plină februarie 2021 și sănătatea

Așa cum știm și cum ne sfătuiește mereu zodiacul, Luna plină nu este deloc un moment propice pentru intervenții chirurgicale și lucrări dentare. Acestea, pe cât posibil, trebuie să fie amânate cel puțin două zile. În cazul unor urgențe, trebuie să fim pregătiți pentru complicații și pentru o perioadă mai lungă de recuperare.

Luna plină din februarie, fiind în zodia Fecioarei, va afecta pancreasul, intestinul subțire, colonul, duodenul și rectul. Ar fi bine ca în această zi, precum și în următoarele 3-4 zile să încercăm să consumăm alimente cât mai simple, naturale și dietetice. Trebuie să evităm alimentele care fermentează și care ne dau dureri de stomac. Trebuie să evităm alcoolul și dulciurile grase și cremoase. Este mai bine să ne limităm la preparate cât mai simple, fără grăsimi, fără prăjeli și fără legume care balonează.

De asemenea, când este Lună plină în Fecioară sunt mult mai sensibile două organe esențiale și anume urechile și ochii. Trebuie să le protejăm, trebuie să ne ferim să stăm cu orele la calculator sau la telefon și să evităm persoanele care par să fie gripate sau care pot transmite virozele de sezon.

Ce mesaj are Luna plină din februarie 2021 pentru fiecare zodie

luna plina februarie 2021 - fazele lunii

Zodia Berbec

Luna plină din Fecioară este benefică și chiar productivă pentru cariera ta. Va fi un moment prielnic pentru a descoperi un nou loc de muncă, pentru a primi oferte bune sau chiar o colaborare din care vor veni mai mulți bani pe viitor.

Zodia Taur

Pentru nativii Tauri, Luna plină din februarie este un moment al plenitudinii și al iubirii. Vor fi câteva zile romantice, învăluite în lumina Lunii, vor fi momente pline de dragoste și de împlinire. Cuplurile care au probleme pot găsi soluții rapide, iar nativii singuri pot găsi partenerul potrivit.

Zodia Gemeni

Luna plină din Fecioară va influența sectorul domestic și îi va ajuta pe Gemeni să își pună la punct proiectele legate de familie și de casă. Unii dintre ei se vor muta împreună cu persoanele iubite, alții vor achiziționa locuințe noi sau se vor muta în case mai bune.

Zodia Rac

Nativii Raci vor beneficia de Luna plină din 27 februarie pe multe planuri, dar poate că cel mai important este cel legat de comunicarea cu cei din jur și mai ales de comunicarea în relațiile profesionale. Proiecte noi, bazate pe colaborări, vor lua acum contur.

Zodia Leu

Pentru nativii Lei, Luna plină din Fecioară reprezintă un moment al abundenței. Vor veni bani, vor primi recompense, vor primi bonusuri sau daruri din partea celor pe care i-au ajutat. Nativii Lei pot face economii sau pot face investiții în următoarele zile.

Zodia Fecioară

Luna plină din 27 februarie va fi unul dintre cele mai mari momente astrologice pentru Fecioare. Va fi o perioadă în care se va încheia un proiect major din care nativii acestui semn vor avea de câștigat. Poate fi legat de cariera lor, de familie, de dragoste sau chiar de copiii lor.

Zodia Balanță

Luna plină va marca sfârșitul unei perioade foarte aglomerate și foarte obositoare. Pentru Balanțe, influența echilibrată a Lunii pline din Fecioară vine să aducă un moment de relaxare, de refacere și de echilibru emoțional. Balanțele trebuie să se odihnească și să se gândească la viitor.

Zodia Scorpion

Luna plină pune accentul pe nevoie de socializare, iar nativii Scorpioni vor simți nevoia să se rupă de activitățile lor monotone și de muncă și să facă ceva deosebit. Mulți dintre ei vor călători, mulți dintre ei vor ajunge în străinătate, căutând prieteni de demult.

Zodia Săgetător

În preajma zilei de 27 februarie, Luna plină le va oferi nativilor Săgetători un moment de victorie și plenitudine. Mulți dintre ei vor fi fericiți să găsească un loc de muncă mai bun. Unii dintre ei vor fi recompensați, alții vor fi avansați și vor primi alte avantaje la locul de muncă.

Zodia Capricorn

Aflată în deplin acord cu influența Lunii pline din Fecioară, zodia Capricorn va fi avantajată în zilele din preajma datei de 27 februarie. Capricornii vor repurta o victorie nesperată, vor călători, vor găsi soluții geniale la proiectele lor și vor fi mai deschiși către ideile inovatoare.

Zodia Vărsător

Luna plină din februarie va pune accentul pe dorințele tale intime, pe lucrurile pe care le dorești de la partenerul de cuplu și nu le-ai primit. Acum este momentul să ceri mai mult și să oferi mai multă dragoste, să organizezi câteva seri romantice și să reaprinzi pasiunea pentru voi.

Zodia Pești

Și pentru nativii Pești, Luna plină din februarie va aduce bucurie, dragoste, intimitate, încredere și romantism. Nu este exclus ca unele dintre nativele acestui semn să primească un inel de logodnă sau să își găsească un partener plecând în călătorie.

Un bilet găsit de soția sa într-o geantă pe care nu o mai folosise de patru ani i-a schimbat viața: „Mi-a zis că e un semn”
PARTENERI - GSP.RO
Un bilet găsit de soția sa într-o geantă pe care nu o mai folosise de patru ani i-a schimbat viața: „Mi-a zis că e un semn”
Vlad Voiculescu, acuzații GRAVE după congresul PNL: ”Peste 4000 de teste pozitive nu au fost ...
Playtech.ro
Vlad Voiculescu, acuzații GRAVE după congresul PNL: ”Peste 4000 de teste pozitive nu au fost ...
Filmul confuziei fatale din Maramureș: Orbit de gelozie, un tânăr a provocat un accident înfiorător, după ce i s-a părut că a văzut-o pe fosta iubită într-o mașină
Observatornews.ro
Filmul confuziei fatale din Maramureș: Orbit de gelozie, un tânăr a provocat un accident înfiorător, după ce i s-a părut că a văzut-o pe fosta iubită într-o mașină
Horoscop 27 septembrie 2021. Peștii ar fi bine să acorde o atenție deosebită oricărei investiții, cheltuielilor mari
HOROSCOP
Horoscop 27 septembrie 2021. Peștii ar fi bine să acorde o atenție deosebită oricărei investiții, cheltuielilor mari
Apare prima bancnotă din România cu chipul unei femei. Ce valoare are și pe cine reprezintă
Știrileprotv.ro
Apare prima bancnotă din România cu chipul unei femei. Ce valoare are și pe cine reprezintă
Josnic! Tânăra a primit 60.000 de euro pentru partida de amor filmată cu bărbatul celebru al ţării: "M-am simţit umilită". El e idolul naţiunii
Telekomsport
Josnic! Tânăra a primit 60.000 de euro pentru partida de amor filmată cu bărbatul celebru al ţării: "M-am simţit umilită". El e idolul naţiunii
De ce au plantat cei de la brandul de apă plată Bucovina 3.000 de brăduți
PUBLICITATE
De ce au plantat cei de la brandul de apă plată Bucovina 3.000 de brăduți