Pietrele prețioase și cristalele sunt considerate din cele mai vechi timpuri purtătoare de energii benefice, complementare cu elementele primordiale care guvernează zodiacul. Descoperă pietrele zodiilor și află ce bijuterii ar trebui să porți în funcție de zodia ta.

Pietre norocoase zodia Berbec

Zodie cardinală de Foc, Berbecul este guvernat de energii puternice pe care le primește de la Soare și de la Marte. Pentru nativii Berbeci sunt benefice și le poartă noroc pietrele cu sclipiri roșii, aurii sau portocalii, pietrele în nuanțe puternice de roșu, rubiniu, portocaliu sau maron.

Rubinul

Este una dintre cele mai bune pietre prețioase pe care o pot purta nativii Berbeci. Rubinul emană căldură și energie, este o piatră benefică pentru inimă, pentru circulația sângelui și pentru sistemul imunitar. Din vremuri vechi, rubinul reprezenta pasiunea, prosperitatea și curajul.

Granatul

Unul dintre cele mai frumoase cristale prețioase, granatul este roșu ca vinul vechi și are numeroase calități magice. Se spunea despre granat că este piatra celor îndrăzneți și temerari, așa cum sunt și Berbecii, și piatra care le poartă noroc când întreprind noi activități.

Carneolul

Un cristal cu multe nuanțe de portocaliu și roșu, carneolul este o piatră benefică pentru Berbeci deoarece îi protejează de energiile negative, de influențele nefaste din jur și totodată de diverse boli și afecțiuni care pot fi greu de vindecat.

Pietre norocoase pentru zodia Taur

Zodie de Pământ, protejată de Venus, Taurul are nevoie de pietre care să îl conecteze cu energiile telurice benefice, cu esența vitală a naturii și cu strălucirea planetei Venus.

Smaraldul

Una dintre cele mai frumoase pietre prețioase, cu sclipiri magice verzi-albăstrui, smaraldul este un adevărat talisman pentru prosperitate și sănătate. Această piatră îi protejează pe nativii Tauri de boli și de energiile negative, îi ajută să se echilibreze mental și să trăiască în armonie cu natura.

Jadul

pietre norocoase zodii - ijuterie cu piatra de jad

Fie el verde sau de alte nuanțe de pământ, jadul este o piatră puternică pentru zodia Taur. Nativii acestui semn se vor bucura de abundență materială și spirituală, vor avea succes la școală și în carieră și își vor echilibra viața, indiferent de obstacolele care le apar în cale.

Pietre norocoase zodia Gemeni

Semn de Aer, mutabil, comunicativ și deschis, zodia Gemeni se potrivește cu orice culoare deschisă și strălucitoare. Nativii acestei zodii iubesc lumina, soarele, natura și căldura. Pot purta pietre albastre sau aurii care le protejează energia interioară.

Topazul

Un cristal de culoare bleu, plin de lumină și strălucitor, topazul se potrivește cu personalitatea veselă și optimistă a nativilor Gemeni. Topazul este un simbol al comunicării, al dialogului, al înțelepciunii și al bucuriei.

Citrinul

Piatră semiprețioasă de culoare aurie, strălucitoare, care adună lumina soarelui și radiază o energie protectoare. Nativii Gemeni ar trebui să poarte des această piatră și să se bucure de influența ei benefică. Citrinul aduce bogăție, aduce vești bune, protejează dragostea și planurile de cuplu.

Zodia Rac – pietre norocoase

Semnul zodiacal al Racului este protejat de Lună și de elementul primordial al Apei. Toate pietrele cu luciri albe sau albastre, cu o lumină interioară fluidă și o strălucire stinsă, ca a Lunii, se potrivesc acestor nativi.

Piatra lunii

A fost considerată o piatră magică, cu o străluciri misterioasă ascunsă, pe care nu o descoperi decât atunci când piatra este șlefuită într-un anume fel. La fel ca și nativii Raci care își dezvăluie cele mai frumoase trăsături când sunt iubiți, piatra Lunii își dezvăluie puterea când este privită într-o anumită lumină. Este o piatră care amplifică emoțiile, dragostea și intuiția, dar și o piatră benefică pentru sănătate.

Perlele

Albe, sidefate, elegante și fragile, perlele seamănă cu sufletul nativilor Raci care nu se simte protejat decât atunci când este iubit. Perlele aduc noroc Racilor, îi ajută să prospere și mai ales să își protejeze familia și casa.

Pietre norocoase zodia Leu

Singura zodie guvernată de Soare, semn de Foc, puternic și rezistent, zodia Leu este adesea cel mai norocos din tot zodiacul. Iar pentru o zodie caracterizată prin putere, curaj și cutezanță, pietrele cele mai strălucitoare se potrivesc cel mai bine.

Citrinul

Citrinul auriu este potrivit pentru nativii Lei deoarece el prinde tot focul soarelui și le redă puterea de care au nevoie în perioadele mai grele. Citrinul aduce noroc la bani și în carieră pentru Lei și trebuie purtat în perioadele cele mai ambițioase ale vieții.

Diamantul

pietre borocoase zodii - diamante

Strălucirea diamantului echilibrează energia interioară a Leilor, le transmite curaj, ambiție, putere și rezistență. Este una dintre cele mai dure pietre prețioase, dar și cea mai strălucitoare, așa cum le place nativilor Lei să fie în societate.

Pietre norocoase zodia Fecioară

Fecioara este zodie de Pământ, protejată de energia lui Mercur care le oferă nativilor acestei zodii multe calități deosebite. În cazul Fecioarei, se îmbină armonios energiile telurice și energiile astrale, Pământul și Aerul, rezistența și fragilitatea. Fecioarele au nevoie de pietre prețioase albastre, verzi sau mov, cu o strălucire distinsă.

Safirul

Prin excelență, cea mai frumoasă piatră prețioasă albastră, safirul se potrivește nativilor Fecioare prin energia lui senină și elegantă. Safirul echilibrează, aduce armonie, îmbină sufletul cu inima și mintea, sentimentele cu înțelepciunea.

Ametistul

O altă piatră elegantă și frumoasă este ametistul mov, al cărui strălucire protejează sănătatea și norocul nativilor Fecioare. Pe de altă parte, ametistul este piatra care ajută Fecioarele, obsedate de control și detaliu, să fie mai detașate, mai relaxate și să privească în ansamblu problemele cu care se confruntă.

Pietrele zodiei Balanță

Semn de Aer care tinde spre armonie și echilibru, Balanța este o zodie guvernată de Venus, astrul care îmbină pasiunea și generozitatea cu forțele astrale și telurice. Balanțele pot găsi protecție în cristalele cu nuanțe albe, verzi sau roșii.

Malahitul

Este o piatră verde cu nuanțe închise și profunde, care se potrivește cu înțelepciunea și răbdarea proverbială a Balanțelor. Malahitul echilibrează trăirile profunde, înlătură anxietatea și emoțiile negative și le aduce nativilor calmul de care au nevoie în situațiile limită.

Opalul

Piatră albă, translucidă, cu ușoare străluciri albăstrui, opalul este un cristal iubit din cele mai vechi timpuri și considerat un cristal magic. Acesta protejează sănătatea și ajută la o vindecare mai rapidă în perioadele de convalescență. La nivel spiritual, opalul încurajează nevoia de cunoaștere și de dezvoltare personală.

Coralul roșu

Este una dintre cele mai frumoase bijuterii de natură organică, strâns legată de pământ și de ape, îmbinând energiile benefice din natură de care au mare nevoie Balanțele. Coralul este o bijuterie norocoasă pentru Balanțe, le ajută să fie mai optimiste, să aibă mai multă încredere în ele și să fie mai hotărâte în deciziile majore pe care le iau.

Pietrele norocoase ale zodiei Scorpion

Scorpionul este zodie de Apă, guvernată de Pluto și de Marte. Este o zodie feminină, schimbătoare, ascunsă, iubitoare deopotrivă de întuneric și de lumină. Acestei zodii i se potrivesc cel mai bine cristalele negre și cristalele roșii, cu luciri frumoase de suprafață, dar cu un foc interior bine ascuns.

Onix

În pofida faptului că este neagră, onixul este una dintre cele mai frumoase pietre semiprețioase. Șlefuită de un bijutier talentat, onixul dezvăluie străluciri ascunse pe care le mai găsești doar la diamante sau safire. Onixul este o piatră de protecție împotriva tuturor influențelor negative, împotriva dușmanilor și energiilor distructive.

Rubin

Piatră roșie de o frumusețe deosebită, rubinul se potrivește cu personalitatea puternică a Scorpionilor. Rubinul înseamnă putere, dominație și totodată înțelepciune și o mare putere de concentrare.

Pietre norocoase pentru zodia Săgetător

Zodia Săgetător este o zodie de Foc, mutabilă, schimbătoare ca vântul, îndrăzneață și cutezătoare. Arcul Săgetătorului reprezintă nevoia lui de a cere mai mult de la viață și de a tinde spre obiective tot mai îndrăznețe și îndepărtate. Personalitatea Săgetătorului îmbină calitățile Focului și ale Aerului, iar cristalele cele mai potrivite sunt cele strălucitoare, cu ape albastre, cu focuri roșii și raze aurii.

Zirconiu

Pietrele alb-albăstrui de zirconiu, strălucitoare precum diamantele sunt pietre norocoase pentru Săgetători, îi protejează și le conferă putere de decizie în situațiile incerte.

Turcoaz

Culoarea excepțională a turcoazului, asemănătoare cu cerul senin și infinit al dimineților de vară le conferă Săgetătorilor echilibru emoțional, putere interioară, emoții pozitive, încredere și optimism. Este o piatră care îi ajută la nivel spiritual!

Pietrele zodiilor – zodia Capricorn

Semn de Pământ, puternic, ancorat în realitate, atașat de valorile tradiționale și de energia pământului, Capricornul este protejat de cristalele cu nuanțe maronii, negre sau verzi. Cristalele naturale cu nuanțele naturii sunt cele mai potrivite pentru această zodie.

Ochi de tigru

O piatră deosebită, cu nuanțe de maro mai aprinse sau mai deschise și un foc interior negru, ochi de tigru este piatra care le poartă noroc Capricornilor din punct de vedere financiar. Această piatră îi ajută în negocieri, în afaceri, la serviciu și în proiectele care pot aduce bani.

Onix

Frumosul onix negru este o piatră norocoasă pentru Capricorni tot din punct de vedere material, fiind o piatră legată de putere și prosperitate. Onixul ar trebui purtat cel puțin o dată pe săptămână pentru energia puternică pe care o emană.

Jad verde

O piatră care îi conectează pe nativii Capricorni cu natura și îi ajută să se încarce de energii pozitive puternice, jadul verde înseamnă sănătate, rezistență și prosperitate, alături de un tonus bun și vitalitate.

Pietrele norocoase pentru zodia Vărsător

Semn de Aer, îndrăzneț, generos și nonconformist, Vărsătorul poate fi protejat de cristale albastre, cu nuanțe senine, care reflectă lumina și puterea largă a orizontului.

Acvamarin

Este o piatră semiprețioasă deosebit de apreciată pentru claritatea ei și pentru culorile bleu-verzui care amintesc de diminețile senine, de aerul curat al pădurilor și de orizonturile largi. Acvamarinul este piatra care protejează sănătatea Vărsătorilor, tonusul și vitalitatea lor, rezistența în fața bolilor. Totodată acvamarinul conferă o anumită claritate și clarviziune care îi ajută pe Vărsători să fie mai optimiști, mai siguri pe ei și să ia decizii mai bune.

Safir

pietre pretiooase zodii - safire si alte pietre pretioase

Albastrul safir este una dintre cele mai frumoase pietre prețioase, asociată cu prosperitatea, bogăția, norocul și puterea de decizie. Safirul îi ajută pe Vărsători să fie mai siguri de ei, să ia decizii mai bune și să fie mai echilibrați în ceea ce privește situația lor materială.

Pietrele norocoase pentru zodia Pești

Zodia lui Neptun, semn de Apă, emotiv, sensibil și cu o viață spirituală intensă, zodia Pești este profund influențată de elementele simbol ale naturii, între care se află și cristalele sau pietrele prețioase. Lor le merge mai bine dacă poartă cristale albastre sau mov, cu luciri intense, așa cum au apele curgătoare.

Acvamarin

Frumoasele cristale bleu de acvamarin sunt asociate cu sănătatea, cu vitalitatea și bucuria vieții, cu optimismul și visurile ambițioase. Aceste cristale le conferă Peștilor puterea de a merge mai departe, indiferent de vreme și vremuri, și de a se bucura de tot ce le oferă viața.

Ametist

Faimosul ametist mov, strălucitor și plin de taine, este piatra care sporește capacitățile extrasenzoriale ale Peștilor, cunoscuți pentru puterile lor vizionare și telepatice. Ametistul sporește intuiția acestor nativi și totodată le echilibrează emoțiile și trăirile interioare în vremurile mai dificile.

Vezi care sunt zodiile compatibile între ele și care sunt cele mai îndrăznețe zodii!

Citeşte şi:

Zodiile și culorile. Ce culori le poartă noroc zodiilor!

Zodiile și meseriile. Ce job i se potrivește fiecărui nativ

Simona Halep, dispusă să returneze banii primiți dacă i se va cere. "Nu suntem fericiți de ceea ce s-a întâmplat"
PARTENERI - GSP.RO
Simona Halep, dispusă să returneze banii primiți dacă i se va cere. "Nu suntem fericiți de ceea ce s-a întâmplat"
BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’
Playtech.ro
BOMBĂ! Un medic celebru din România anunță când se termină pandemia de Covid-19: ‘Gata, dispare’
Mărturia mamei din Constanța care a născut singură, în curtea casei, apoi a încercat să scape de prunc: "Am decis să mint. Asta este!"
Observatornews.ro
Mărturia mamei din Constanța care a născut singură, în curtea casei, apoi a încercat să scape de prunc: "Am decis să mint. Asta este!"
Horoscop 26 septembrie 2021. Capricornii au ocazia să-și simplifice viața pentru a se bucura de ceea ce merge bine
HOROSCOP
Horoscop 26 septembrie 2021. Capricornii au ocazia să-și simplifice viața pentru a se bucura de ceea ce merge bine
Magazine goale, benzinării închise și o explozie a prețurilor la energie: Marea Britanie se pregătește de o iarnă extrem de dură. Cât va dura criza
Știrileprotv.ro
Magazine goale, benzinării închise și o explozie a prețurilor la energie: Marea Britanie se pregătește de o iarnă extrem de dură. Cât va dura criza
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
Telekomsport
ŞOC! A rămas GOALĂ la petrecerea fiului, ţinuta a cedat! Doamna naţiunii, foto interzis minorilor
De ce au plantat cei de la brandul de apă plată Bucovina 3.000 de brăduți
PUBLICITATE
De ce au plantat cei de la brandul de apă plată Bucovina 3.000 de brăduți
Urmărește cel mai nou VIDEO