Zodiacul ne arată cele mai bune compatibilități între zodii, relațiile de dragoste pasionale, relațiile cu cele mai multe șanse, dar și relațiile care sunt sortite eșecului chiar de la bun început. 

Zodia în care este născut partenerul sau partenera ta te poate ajuta să îți dai seama cât de bine ar merge o relație de cuplu între voi doi. 

Cu toate acestea, personalitatea și viața fiecăruia este mult mai complexă decât arată zodiacul. Există zodii compatibile și există oameni compatibili care pot trece peste orice obstacol pentru a rămâne împreună. 

Compatibilități între zodii. Cele mai intense relații din zodiac 

Este imposibil să nu ne îndrăgostim la prima vedere măcar o dată în viață, iar astrele ne arată care ar fi cele mai intense și pasionale compatibilități între zodii. 

Berbec și Săgetător 

Una dintre cele mai intense și durabile relații din zodiac este cea dintre un Berbec și un Săgetător. Săgetătorii au acel optimism şi acea ambiţie care este admirată de Berbeci. Amândoi sunt inteligenţi şi creativi şi se vor completa cu uşurinţă. Și amândoi sunt semne de Foc și întrețin pasiunea vie pentru toată viața. 

Taur și Capricorn

Nativii din Taur vor avea parte de iubire și pasiune toată viața, dacă se îndrăgostesc de cineva născut în Capricorn. Amândoi preţuiesc valorile căsniciei, stabilitatea, echilibrul, intimitatea și confortul. Un partener Capricorn îi va răspunde Taurului cu multă afecţiune și loialitate şi amândoi vor avea ţeluri comune. 

Gemeni și Vărsător

Vărsătorul fascinant şi ambiţios pare să fie cea mai bună alegere pentru un nativ din Gemeni. Cei doi se vor completa perfect. Amândoi vorbesc la fel de mult, amândoi sunt pasionali, aprinși, plini de surprize și la fel de îndrăgostiți mereu ca în prima zi. Între Gemeni și Vărsător există una dintre cele mai intense compatibilități între zodii. 

Rac și Scorpion

O relaţie frumoasă de iubire, care ar putea inspira poeții și dramaturgii, va fi întotdeauna între nativii din Rac și cei din Scorpion. Ambele zodii sunt semne de Apă, pline de afecțiune, grijă și atenție față de partener. Atracţia dintre ei este uimitoare şi, cu trecerea timpului, va deveni tot mai puternică.

Leu și Berbec 

O frumoasă relaţie de dragoste, plină de surprize și pasiune, poate fi între un Berbec și un nativ din zodia Leului. Amândoi au caractere puternice şi sunt capabili să se influenţeze unul pe celălalt fără să dea impresia că se domină. Și amândoi știu să îi ofere celuilalt dragostea deplină. 

Fecioară și Capricorn

Un nativ din Fecioară şi unul din Capricorn pot forma familia perfectă. Sunt amândoi muncitori, au nevoie de un cămin liniştit şi nu au pretenţii exagerate unul de la celălalt. Dacă reuşesc să aibă încredere unul în celălalt, având în vedere că sunt atât de închişi în sine, vor fi cu adevărat fericiţi.  

Balanță și Vărsător 

Vărsătorii sunt cei mai potriviţi parteneri să împlinească nevoile emoţionale ale Balanţelor. Atracţia fizică dintre cele două semne este intensă. Se admiră unul pe celălalt şi sunt convinşi că pot avea aceleaşi scopuri în viaţă. Rareori vor exista momente plictisitoare între cei doi.

Scorpion și Pești 

Atracția va fi instantanee între un nativ din Scorpion și o persoană născută în Pești. Scorpionii sunt fericiți în dragoste alături de Raci, dar pot avea căsnicii durabile și frumoase alături de nativi din Pești care le oferă iubirea calmă și intensă de care au ei nevoie. 

Pești și Rac

Legătura dintre un nativ din Peşti şi unul din zodia Racului poate fi o căsnicie exemplară. Sunt foarte deschişi unul faţă de celălalt, îşi împărtăşesc toate tainele şi toate visurile, de aceea relaţia lor se bazează pe o prietenie sinceră. În plus, atracția fizică și pasiunea vor rămâne toată viața intense. 

Compatibilități între zodii. Relațiile complementare

În viața fiecăruia dintre noi apar mai multe șanse la iubire, deoarece nu există doar un singur partener potrivit. Poate că unele zodii iubesc doar o dată cu toată inima, dar din ce ne arată cele mai bune compatibilități între zodii, fiecare dintre noi avem afinități și cu alte semne și ne putem construi relații frumoase și căsnicii solide și cu zodii de care nu ne îndrăgostim la prima vedere nebunește. 

Relații complementare pentru zodia Berbec 

Berbec – Vărsător 

Independentul Vărsător nu va permite niciodată Berbecului să pătrundă în viaţa lui intimă, să îi afle secretele şi dorinţele ascunse. Cu toate acestea, există o atracție ascunsă între cei doi și nu este exclusă o legătură de lungă durată. 

Berbec – Peşti

Ar putea fi o relaţie de lungă durată, dacă nativul din Peşti îl va lăsa pe Berbec să preia conducerea. Nevoia de romantism a nativului din Peşti nu va fi, însă, înţeleasă de Berbec care va oferi întotdeauna mai puțin decât ar dori partenerul din Pești. 

Relații complementare pentru zodia Taur

Taur – Taur

Cum ambii parteneri vor avea cam aceleaşi calităţi şi defecte, se vor tolera foarte bine și vor merge pe același drum. Se vor îndrăgosti la prima vedere, pasiunea nu va dura mult, dar căsnicia poate dura o viață.

Taur – Rac

Partenerul Rac este în stare să îi ofere Taurului exact ce îşi doreşte: o familie perfectă şi iubire caldă. Dar va avea pretenţii mari de la el, ceea ce Taurul nu va înţelege niciodată și este posibil să mai apară divergențe.

Taur – Leu

Amândoi sunt loiali, se vor iubi şi se vor admira fără rezerve. Dar relaţia dintre ei va avea de suferit, dacă vor avea pretenţii prea mari unul de la altul. Relația dintre Taur și Leu se înscrie printre cele mai bune compatibilități între zodii, dacă nu intervine orgoliul. 

Relații complementare pentru zodia Gemeni

Gemeni – Gemeni 

Se cunosc prea bine ca să fie prieteni adevăraţi. Se vor certa din motive copilăreşti şi se vor tachina, tocmai pentru că fiecare vrea să îl surprindă pe celălalt. Dar pasiunea dintre ei va rămâne intensă o viață întreagă.

Gemeni – Leu

Nativii din Leu vor fi încântaţi că Gemenii le lasă libertatea de care au nevoie, iar stilul lor de viață se poate completa în mod firesc. Gemenii și Leii pot avea relații de succes, dacă se respectă unii pe ceilalți.

Gemeni – Săgetător

Amândorura le place să descopere lucruri noi, dar Săgetătorul va încerca să îi impună partenerului său din Gemeni propriile idealuri şi obiective de viaţă. Dacă Săgetătorul nu îl sufocă pe partenerul din Gemeni, relația lor poate dura o viață. 

Relații complementare pentru zodia Rac

Rac – Taur 

Cei doi sunt foarte devotaţi familiei, dar vor totul unul de la celălalt. Este posibil ca Taurul să se simtă înlănţuit de pasiunea Racului, ceea ce poate fi minunat la început, dar poate deveni obositor cu timpul.

Rac – Leu 

Este o relaţie care are şanse mari de izbândă. Leul are nevoie de iubire şi de admiraţie, iar Racul caută stabilitatea şi confortul financiar pe care nativul Leu i-l poate oferi. 

Relații complementare pentru zodia Leu

Leu – Leu

Sunt atraşi unul de celălalt din prima clipă şi îşi trăiesc povestea de dragoste cu o pasiune intensă. Dar clipele de iubire trebuie protejate de certuri prea dese şi ambiţie nemăsurată.

Leu – Balanţă

Ar putea fi fericiţi împreună, dar Balanţa îi va reproşa întotdeauna Leului că nu este interesat de casă şi de copii. La rândul lui, Leul va accepta greu caracterul nehotărât al Balanţei.

Leu – Scorpion

Scorpionul cere respect, Leul are nevoie de adoraţie. Ar putea avea o căsnicie frumoasă, dacă ştiu să se pună de acord asupra intereselor materiale şi sociale. 

Relații complementare pentru zodia Fecioară

Fecioară – Rac

Vor avea o relaţie de dragoste perfectă pentru ei şi se vor înţelege de minune în treburile casnice. Doar că Fecioara ar putea fi sufocată de vizitele rudelor Racului. 

Fecioară – Leu 

Povestea lor de dragoste poate dura numai dacă Leul ştie să facă sacrificii. Cum Fecioara este destul de închisă în sine și nu arată căt este îndrăgostită, Leul nu va fi dispus să se sacrifice mult timp. 

Fecioară – Scorpion

Amândoi sunt avizi de singurătate şi de linişte. Pot avea o familie model şi pot fi admiraţi de prieteni pentru constanţa sentimentelor lor, dacă au răbdare să se cunoască mai bine.

Relații complementare pentru zodia Balanță

Balanţă – Taur

Ar putea fi ca două jumătăţi ale unui întreg. Din punct de vedere karmic, cele două zodii se completează perfect și sunt mereu în topul cu cele mai bune compatibilități între zodii. Dar discuţiile frecvente nu vor lipsi din casa lor. 

Balanţă – Rac 

Partenerul Rac are nevoie de stabilitate şi de o familie împlinită, ceea ce coincide și cu planurile de viaţă ale Balanţei. Cei doi pot fi și buni prieteni, și soţi iubitori. 

Balanţă – Săgetător 

Balanţa se va simţi în paradis, deoarece Săgetătorul ştie cum să o farmece şi să îi menţină interesul treaz. Dar nu vor lipsi infidelităţile, nici de o parte, nici de cealaltă. 

Relații complementare pentru zodia Scorpion

Scorpion – Taur 

Se pot completa şi se pot iubi, dacă renunţă fiecare la tentaţia de a-l domina pe celălalt. Cu toate acestea, Taurul va suferi ştiind că Scorpionul îi ascunde anumite lucruri. 

Scorpion – Leu

Amândoi îşi ascund adevăratele sentimente când se îndrăgostesc. Leul poate spune totuşi cu sinceritate „te iubesc”, în timp ce Scorpionul va rămâne rezervat. 

Relații complementare pentru zodia Săgetător 

Săgetător – Rac 

Dacă se cunosc foarte bine, este posibil să înceapă o poveste de dragoste plină de fericire. Cu timpul, însă, Racul va avea pretenţii mult prea mari de la zburdalnicul Săgetător. 

Săgetător – Balanţă

Sunt conduşi în viaţă de acelaşi spirit onest, dar superficialitatea Săgetătorului va da peste cap planurile serioase ale Balanţei. Se pot înţelege doar dacă se iubesc profund. 

Relații complementare pentru zodia Capricorn

Capricorn – Scorpion

La prima vedere, nu sunt atraşi unul de celălalt. Dar, dacă au răbdare să se cunoască mai bine, simpla lor prietenie se poate transforma în pasiune de o viaţă. 

Capricorn – Capricorn

Fac echipă bună la maturitate. În tinereţe, se ocolesc, pentru că fiecare are impresia că celălalt încearcă să îi ascundă ceva. Dar se pot iubi cu sinceritate toată viaţa. 

Relații complementare pentru zodia Vărsător 

Vărsător – Leu 

Fiecare din cei doi încearcă să domine într-o relaţie de iubire. Dacă ajung să facă un compromis în privinţa libertăţii şi să se respecte reciproc, au şanse să fie fericiţi. 

Vărsător – Săgetător 

Există o mare atracţie între cele două semne, mai ales de natură fizică. Pot trăi în concubinaj ani întregi, fără ca nici unul să ia hotărârea de a se căsători, deoarece le este teamă de responsabilităţi. 

Relații complementare pentru zodia Pești 

Peşti – Balanţă

Poate fi o iubire frumoasă, dar fără focuri de artificii. Se înţeleg bine unul pe celălalt, când vine vorba, însă, de responsabilităţi casnice, fug amândoi de ele. 

Peşti – Capricorn

Pot avea o căsnicie frumoasă. Capricornul este capabil să îi ofere nativului din Peşti acea siguranţă materială de care are nevoie pentru a-şi satisface capriciile şi visurile.

Relațiile tensionate, relațiile divergente din zodiac

Cele mai frumoase compatibilități între zodii se simt adesea de la prima întâlnire, așa cum tot de la prima întâlnire îți dai seama și ce zodii nu se potrivesc deloc cu zodia ta. Iată care ar fi, pentru fiecare zodie în parte, cea mai nefericită încercare de a forma un cuplu.

Berbec – Scorpion

Este una din cele mai nefericite relaţii de dragoste. Amândoi adoră puterea şi pot realiza lucruri deosebite împreună, dar numai ca parteneri de afaceri sau colegi. 

Taur – Vărsător 

Nici unul dintre cei doi nu va recunoaşte calităţile celuilalt şi nu va avea răbdare să îl cunoască mai bine. Relaţia lor se va încheia înainte de a începe ceva serios.

Gemeni – Capricorn

Capricornii sunt rezervaţi, serioşi şi practici, adică tocmai genul de partener de care Gemenii se feresc. Între cei doi rareori poate exista atracţie. 

Rac – Rac 

Îşi cunosc prea bine defectele pentru a se suporta. Rareori vor fi de acord asupra lucrurilor importante, asupra educaţiei copiilor sau a modului în care cheltuie banii.

Leu – Fecioară

Rareori se naşte o poveste de iubire între cele două semne, deoarece nici unul nu are nimic de câştigat de la celălalt. Nu au nimic în comun şi preferă să se ocolească.

Fecioară – Vărsător 

Vărsătorul fuge de rutină şi de obligaţiile familiale, aşa că nu poate fi pe placul Fecioarei conservatoare şi metodice. Se vor ivi numeroase dispute între cei doi. 

Balanţă – Berbec

Pe harta zodiacului, cele două semne sunt opuse, ceea ce se reflectă şi în firile nativilor. O relaţie de dragoste sau o căsnicie între cei doi are şanse foarte mici să reziste. 

Scorpion – Scorpion

La prima ceartă mai serioasă, relaţia lor este puternic ameninţată. Nici unul nu va încerca să alunge supărarea, să îl împace pe celălalt. Sunt firi prea dificile, ca să se înţeleagă și se numără printre cele mai nefericite compatibilități între zodii. 

Săgetător – Scorpion

Deosebirile dintre ei sunt prea mari, ca să se înţeleagă unul pe celălalt. Scorpionul e retras, Săgetătorul, expansiv. Primul este posesiv, al doilea, un spirit prea independent. 

Capricorn – Leu  

Nativul Capricorn nu va accepta niciodată un partener dominator şi mândru ca Leul. Cei doi vor avea o relaţie presărată cu neînţelegeri, neavând mare încerdere unul în celălalt. 

Vărsător – Capricorn

O astfel de relaţie va fi dominată de tensiune, nefericire, îngrijorare. Capricornul se va simţi neglijat, înşelat, dat la o parte din viaţa atât de complexă a Vărsătorului. 

Peşti – Gemeni

Nu vor fi prea fericiţi împreună. Chiar dacă au anumite puncte comune de discuţie, concepţiile lor despre viaţă sunt foarte diferite. Peştii vor un partener statornic, iar Gemenii sunt prea independenți.

Citește mai multe despre fiecare zodie și compatibilitățile ei

Citește horoscop zilnic pe Libertatea si horoscop saptamanal Urania.

Anamaria Prodan, comunicat ciudat după ce Reghecampf a apărut cu iubita nouă: „Greșelile lui sunt omenești”
PARTENERI - GSP.RO
Anamaria Prodan, comunicat ciudat după ce Reghecampf a apărut cu iubita nouă: „Greșelile lui sunt omenești”
Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot
Playtech.ro
Ce se va întâmpla cu Reghe și iubita lui, în viitorul apropiat. O femeie celebră a dezvăluit tot
S-a apucat de videochat la 20 de ani. Reacția mamei după ce vecinii au aflat și i-au zis "Uite-o pe Miruna, e dezbrăcată"
Observatornews.ro
S-a apucat de videochat la 20 de ani. Reacția mamei după ce vecinii au aflat și i-au zis "Uite-o pe Miruna, e dezbrăcată"
Horoscop 19 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să iasă din propria minte, cea care acum le condiționează deciziile
HOROSCOP
Horoscop 19 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să iasă din propria minte, cea care acum le condiționează deciziile
Doi tineri bolnavi de Covid-19 au murit în curtea spitalului din Craiova. Nu aveau comorbidități
Știrileprotv.ro
Doi tineri bolnavi de Covid-19 au murit în curtea spitalului din Craiova. Nu aveau comorbidități
Frumoasa sportivă a ţării, şocată după ce şi-a făcut analizele. Ce rezultat a citit: "Homosexualitate, risc ridicat". "Diagnosticul" medicului a bulversat-o
Telekomsport
Frumoasa sportivă a ţării, şocată după ce şi-a făcut analizele. Ce rezultat a citit: "Homosexualitate, risc ridicat". "Diagnosticul" medicului a bulversat-o
Lasă-ți cardul acasă! Cum să plătești cu telefonul mobil și la ce te ajută
PUBLICITATE
Lasă-ți cardul acasă! Cum să plătești cu telefonul mobil și la ce te ajută