MENIU CAUTĂ
17 Ian. 2018 13:32

Daniela Gyorfi, despre hărțuirea sexuală. „Mi s-a întâmplat. Trebuia să pozez pentru o revistă”

Distribuie

Daniela Gyorfi a mărturisit că a fost hărțuită sexual. A fost pusă într-o astfel de situație în urmă cu ani, când trebuia să pozeze pentru o revistă.

Daniela Gyorfi, care formează un cuplu în viața privată cu George Tal, este considerată una dintre cele mai senzuale și mai nonconformiste vedete din showbiz-ul românesc.

Invitată la emisiunea „Adevăruri de viață', de la Antena 3, Daniela Gyorfi, care are o fetiță care se numește Maria, a povestit un episod uluitor, când a fost hărțuită sexual.

„Mi s-a întâmplat să fiu hărțuită sexual. Trebuia să pozez pentru o revistă, am ajuns acasă, nu era încă revista în România, trebuia să fiu prima. A venit la mine, norocul meu este că nu m-am dus la birou. I-am spus: Dacă vrei poți veni acasă la mine, era mama, câinele, doamna din casă. Mi-a spus că dacă e tot prin zonă vine să semnăm contractul.

Până atunci nu m-am gândit că dacă inviți pe cineva acasă la tine, se poate întâmpla chestia asta. Sincer. Am spus și numele, dar ce crezi că mi-a spus Dan Capatos: „Tu nu știi câte fete au venit și au spus același lucru și câte duduițe au venit ca să pozeze pentru acea revistă'…

A venit acasă, a început să-mi de exemple: că aia a făcut așa, persoane publice, fete pe care eu le știam. A sărit. Eram îmbrăcată într-o bluză și pantaloni, eram zgâîriată pe gât, m-am dus și am țipat la doamna din casă, la mama. A plecat omul, am semnat, am apărut după 100 de ani”, a declarat Daniela Gyorfi.


Citește și: VIDEO | Răbdare și tutun (la propriu)! Am călătorit cu 'trenul fantomă' din București, între Gara de Nord și Gara de Est


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Cerere în căsătorie în timpul show-ului Deliei
Loading...
Comentarii