Andreea Bălan s-a pozat pe plaja unde va avea loc ceremonia de nuntă. Aici îi va spune ”Da” lui George Burcea

20 martie 2017 16:40

Andreea Bălan s-a pozat pe plaja unde va avea loc ceremonia de nuntă  și a făcut imaginea publică pe contul de socializare. Artista s-a pozat în locul mult visat, Sunset Beach, acolo unde îi va spune Da, lui George Burcea.

Andreea Bălan s-a pozat pe plaja unde va avea loc ceremonia de nuntă și a făcut totul public. Interpreta și tatăl copilului ei au plecat de două zile în America, acolo unde vor face nunta, peste doar câteva ore.

Andreea Bălan s-a pozat pe plaja unde va avea loc ceremonia de nuntă. Aici îi va spune ”Da” lui George Burcea

Andreea Bălan s-a pozat pe plaja unde va avea loc ceremonia de nuntă cu George Burcea

În urmă cu ceva timp, Andreea a dat primele detalii despre nuntă. „Se va întâmpla pe o plajă din America, cred că va fi pe Sunset Beach. George şi-a imaginat când avea 10 ani şi a spus: «Nunta mea va fi pe Sunset Beach» . Ne trebuie naşii şi atât. Nu ne-am dorit de la început să vină părinţii. Pentru ei va fi o altă petrecere. (…) Naşii vor veni special pentru acel eveniment. (…) Botezul va fi în aprilie, iar ceremonia va fi în martie.  Nu ne luăm ceva scump. Familiile noastre nu vor veni la nuntă”, spunea Andreea Bălan într-un interviu din urmă cu ceva timp.

Tatăl vedetei, Săndel Bălan  i-a transmis un mesaj fiicei sale. „Noi o iubim foarte mult pe Andreea. L-am cunoscut şi pe George şi este un băiat educat care ştie să aibă grijă de toţi. Este un tată foarte bun, va avea grijă de familie. Este important, el este pe aceiaşi lungime de undă cu Andreea… Să fie fericiţi”, a declarat Săndel Bălan la Antena Stars.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro