Declarații cutremurătoare făcute de soțul Ilenei Ciuculete după moartea artistei. “Am văzut Iadul…”

15 martie 2017 07:45

Declarații cutremurătoare făcute de soțul Ilenei Ciuculete după moartea artistei. Distrus de durere, Cornel Galeș a povestit cum au decurs ultimele clipe din viața interpretei, care a murit marți seara, 14 martie.

Cel care a stat de vorbă cu Cornel Galeș a fost Mădălin Ionescu, cu care, de altfel, cântăreața și Cornel Galeș erau destul de apropiați. Convorbirea telefonică dintre cei doi a fost difuzată în direct la tv.

Declarații cutremurătoare făcute de soțul Ilenei Ciuculete după moartea artistei. “Am văzut Iadul…”

Declarații cutremurătoare făcute de soțul Ilenei Ciuculete, la scurt timp după ce s-a stins din viață

„Mădălin e greu, e greu, dar eu răspund. A plecat Ileana, Cu ce să mă ajuţi Mădălin? Ai apă vie? Cu ce să mă ajuţi? Ai apă vie să-i dau zânicii să se trezească. Uite, e aici, dar nu vrea să vorbească nici cu tine. Pe 21 februarie a debutat o ciroză din hepatita C, dintr-o dată, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. După aceea a debutat asta, a făcut analize şi s-a dat totul peste cap, până acum două ore când s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus că se ia de la manichiură, pedichiură, operaţii, sânge, sex. Acum a plecat, n-a mai suportat nimic,  n-a mai stat Ni s-a spus că e singura chestie. Dar când este activată e atât de activată i-a spart tot ficatul, venele în el, i l-a mărit până l-a spart. Am văzut Iadul. Nu a mai putut să facă nimic. Mădălin, dacă ai vie apă vie, ajută-mă. Dă-mi şi mie apă vie, o picătură pentru zâna mea. Atât vreau.”, a spus Cornel Galeş, pentru emisiunea WOWbiz, de la Kanal D.

Cântăreața de muzică populară Ileana Ciuculete a murit marți seara, pe 14 martie. Anunțul a fost făcut de prietenii artistei. Cântăreața, care ar fi împlinit 60 de ani în luna septembrie, suferea de o boală incurabilă. Coșmarul ei a început acum 6 zile, când a aflat diagnosticul.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro