13 Oct. 2017 17:53

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au împlinit 10 ani de la căsătorie. Ce nu a știut nimeni despre ei

Distribuie

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au împlinit 10 ani de la căsătorie. Actrița a postat pe contul de socializare un mesaj emoționant, alături de care a atașat mai multe imagini cu ei doi.

Ioana Ginghină este una dintre cele mai apreciate actrițe de la noi, ca și soțul ei, care a jucat în zeci de filme.  A făcut furori în telenovelele românești, în urmă cu aproape 10 ani  și s-a îndrăgostit de Alexandru Papadopol, pe platourile de filmare. Cei doi au împreună o fetiță și de-alungul anilor au format unul dintre cele mai discrete cupluri de la noi.

Suntem căsătoriți civil de aproape 11 ani (se împlinesc în decembrie), dar astăzi, pe 13 octombrie, sărbătorim zece ani de la căsătoria religioasă. Avem o căsnicie foarte frumoasă și nu aș schimba nimic din anii petrecuți împreună. Pentru noi, 13 este cu noroc și intenționat am ales această dată. Multe lucruri frumoase din viața noastră ( chiar și înainte de a ne cunoaște) s-au întâmplat într-o zi de 13.' , mărturisește Ioana Ginghină pentru Libertatea. De-a lungul timpului, relația lor a devenit din ce în ce mai puternică, iar acum ei se mândresc cu un cămin fericit și o fetiță superbă pe nume Ruxandra. Acum exact zece ani, am jurat să ne fim alături la bine și la greu. Ne-am ținut de cuvânt până acum și sperăm la încă 50.', își dorește actrița.

 Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au împlinit 10 ani de la căsătorie. Ce anunț a făcut actrița

Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol au împlinit 10 ani de când și-au jurat credință veșnică

Acum exact 10 ani, am jurat sa ne fim alaturi la bine si la greu. Ne-am tinut de cuvant pana acum si speram la inca 50',  a scris Ioana Ginghină pe Facebook.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru viva.ro, Ioana Ginghină a afirmat că cel mai prețios obiect pe care îl deține, pe lângă casa în care locuiește familia sa, este verigheta. „Casa. Avem o casă măricică, la curte, cu 2.000 de metri pătrați, cu livadă, dar țin foarte mult la verighetă, ca valoare sentimentală și ca bani. Chiar mi-ar părea foarte rău să îmi pierd verigheta', a afirmat Ioana Ginghină.

Citește și


EXCLUSIV. Elena Lasconi se visează Oprah de România. Visul ei e să aibă propria emisiune «cu povești de viață»


 

Loading...
Comentarii