MENIU CAUTĂ
20 Aug. 2013 16:27 , de Claudiu Petrisor

Adrian Mititelu: „Nu-mi vine să cred că s-a dus şi nea Costică”

Distribuie

Adrian Mititelu a rămas şocat de vestea sinuciderii lui Costică Ştefănescu. "Nu-mi vine să cred că s-a dus şi nea Costică. E ceva incredibil. Chiar am discutat acum 7-8 luni de zile şi nu mă gândeam că se va ajunge aici. Am încercat să vorbesc cu el în ultimul timp, dar n-am reuşit. Nu-şi mai dorea să vorbească cu nimeni. Am vorbit cu Aurică Ţicleanu, eram la curent cu situaţia lui", a declarat acesta pentru gsp.ro.

Acesta a adăugat: „Ştiam că e grav, dar nu mă aşteptam la un asemenea deznodământ. Din ce ştiu nu avea dureri mari, dar slăbise enorm. Sper s-o conving pe doamna Ştefănescu să-l aducem la Craiova. Aici e locul lui, chiar dacă e născut la Bucureşti. Aici trebuie să rămână, printre cei care l-au iubit. Era regele Craiovei”.

Cine a fost Costică Ştefănescu?

Costică Ştefănescu avea 62 de ani, a evoluat în carieră la Steaua, Universitatea Craiova şi FCM Braşov, şi a adunat 66 de selecţii în echipa naţională a României. A câştigat de trei ori campionatul României cu Universitatea Craiova, în 1974, 1980 şi 1981 şi de cinci ori Cupa României, în 1970 cu Steaua, şi în 1977, 1978, 1981 şi 1983 cu Universitatea Craiova.

Citește mai multe despre Costică Ștefănescu pe Libertatea.

Comentarii