Mergi direct la conținut »
Încă un român merge la arabi: Dan Petrescu a semnat cu o echipă din Qatar!
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > Încă un român merge la arabi: Dan Petrescu a semnat cu o echipă din Qatar!

Încă un român merge la arabi: Dan Petrescu a semnat cu o echipă din Qatar!

Fostul internaţional şi-a găsit un nou angajament, după ce s-a despărţit în primăvara acestui an de Dinamo Moscova.

Dan Petrescu (46 de ani) va antrena din această vară formaţia Al-Arabi, care terminat pe locul 5 ultima ediţie a campionatului din Qatar!

”Bursucul” s-a înţeles cu oficialii acestui club asupra unui contract valabil pe o perioadă de doi ani şi va câştiga un salariu anual de 3 milioane de dolari.

În plus, antrenorul român va beneficia şi de bonusuri consistente de performanţă. Potrivit site-ului oficial al grupării Al-Arabi, Dan Petrescu va fi prezentat oficial în această seară. 

Petrescu este al doilea antrenor român din istoria clubului Al-Arabi. Primul a fost Ilie Balaci, care a pregătit această echipă în perioada 2005-2006.

Fostul fundaş dreapta al Generaţiei de Aur a mai antrenat echipele Sportul Studenţesc, Rapid, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar şi Dinamo Moscova.

În Qatar, Dan Petrescu se va duela cu Loţi Boloni, care pregăteşte echipa Al-Khor. În această ţară au mai antrenat şi românii Cosmin Olăroiu (Al-Sadd, 2009-2010), Răzvan Lucescu (El-Jaish, 2012-2014) şi Ilie Balaci (Al-Sadd, 2001-2002, şi Al-Arabi, 2005-2006).

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close