„Mă simt nou-nouţă, mă simt mai încrezătoare şi mai ales stau mult mai bine cu sănătatea. În sfârşit! Acum nu mai am probleme, nu mai am accidentări grave. Sunt atât de fericită să revin pe teren şi sunt nerăbdătoare să joc fiecare meci, fiindcă vreau cu adevărat să continui să progresez”, a spus Simona Halep.

„Roland Garros este turneul meu preferat şi mă simt mereu bine când vin acolo. Am nevoie de mai mult timp ca să-mi recapăt încrederea şi mai ales ca să joc meciuri. Sper deci că voi putea reveni în formă înainte de a merge acolo şi că voi putea profita de asta. Pentru mine, este cel mai bun turneu”, a precizat Simona Halep.

Sportiva din Constanța, care a câștigat turneul organizat în capitala Franței în 2018, iar în alte două dăți, 2014 și 2017, a ajuns în finală, speră să reediteze succesul din urmă cu patru ani.

„Voi păstra mereu o amintire extraordinară titlului meu de la Roland Garros, în 2018. A fost prima mea victorie într-un turneu de Mare Şlem şi visasem întotdeauna să câştig Roland Garros. Nu voi uita niciodată acest moment”, a afirmat Simona Halep.

„Dacă voi câştiga din nou, va fi la fel de special, fiindcă de fiecare dată când câştigi un turneu de Mare Şlem, este ceva foarte deosebit. Am acum 30 de ani, aşa că nu pun presiune. Muncesc mult, fiindcă vizez să reuşesc din nou aici. Vom vedea dacă asta se va întâmpla”, a adăugat Simona Halep.

Sportiva clasată pe locul 19 WTA a vorbit despre colaborarea cu antrenorul Patrick Mouratoglou şi despre momentul în care se va retrage din tenis.

„Am spus mereu că mă voi opri dacă simt că nu pot juca la cel mai înalt nivel. Nu vreau să joc dacă nu pot să cred în mine şi în abilităţile mele. Dacă nu crezi cu adevărat, nu are rost să continui”, a menționat Simona Halep.

„Acum, faptul că l-am cunoscut pe Patrick (Mouratoglou, noul său antrenor – n. r) şi această nouă echipă mi-a dat o nouă încredere. Ei chiar cred că pot juca tenis bun, aşa că scopul este să câştig turnee şi să fiu cât mai puternică. Voi face tot posibilul pentru a reuşi asta. Sunt pregătită şi pe deplin dedicată acestui scop”, a spus Simona Halep.

FOTO: EPA

Urmărește-ne pe Google News