Mergi direct la conținut »
VIAȚA BATE STEAUA: Gigi, donație pentru un dascăl diagnosticat recent cu metastaze osoase
Fotbal Libertatea > Sport > Fotbal > VIAȚA BATE STEAUA: Gigi, donație pentru un dascăl diagnosticat recent cu metastaze osoase

VIAȚA BATE STEAUA: Gigi, donație pentru un dascăl diagnosticat recent cu metastaze osoase

Gigi Becali, patronul Stelei, va dona 19.000 euro pentru profesoara Alexandra Sfîrlogea, care a fost diagnosticată, recent, cu metastaze osoase. Banii donați reprezintă suma care mai era necesară pentru ca dascălul să poată face operația de 56.000 de euro, la Viena, care ar trebui să aibă loc în cel mult două săptămâni, aceasta fiind singura ei șansă de recuperare. Anunțul a fost făcut în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, de realizatorul Rareș Bogdan.

Alexandra Sfîrlogea, consilier psihologic în Colegiul Naţional ˶Grigore Moisil”, din Bucureşti, a fost diagnosticată recent cu metastaze osoase, după luni în care doctorii din România nu au reuşit să îi pună un diagnostic. Boala s-a agravat, aproape nu se mai poate deplasa, iar durerile au devenit insuportabile, potrivit informațiilor postate pe site-ul creat în numele său, în vederea strângerii fondurilor necesare pentru salvarea sa, campaniajutasitu.wordpress.com.

alx_s_35801400
Singurul care i-a redat speranţa este un doctor austriac, ce o poate opera în Viena. Aceasta este singura şansă de recuperare, singura soluţie.

Operaţia costă 56.000 €, întrucât este o operaţie dificilă, la care va lua parte o întreagă echipă de medici. Lucrurile trebuie să se întâmple foarte repede, operaţia ar trebui să aibă loc în cel mult două săptămâni.

Nici un comentariu.

Comentează

Close
Închide
  Close