Răzvan Burleanu susţine că nu are nici o emoţie în ceea ce priveşte decizia de astăzi a justiţiei, dar se pare că există mai multe “capete de acuzare” formulate la adresa lui, printr-o contestaţie înaintată de AJF Giurgiu la Judecătoria sectorului 2 Bucureşti, după alegerile de pe 5 martie.
De menţionat că din comisia de validare a voturilor la alegerile FRF au făcut parte Augustin Păcurar (Naţional Sebeş), Nae Manea (Rapid) şi Cornel Şfaiţer (FC Botoşani), iar din comisia care a întocmit procesul-verbal au fost Constantin Anghelache (Dinamo; preşedinte), Dan Tulpan (Gloria Buzău; fost prieten de-al lui Mircea Sandu, dar şi actual partener al consilierului federal Gabi Bădescu) şi Vasile Mihu (AJF Constanţa). Punctual, Libertatea vă prezintă ceea ce a contestat Asociaţia Judeţeană de Fotbal Giurgiu.

Interimarul Octavian Goga

În cazul în care judecătorii nu vor valida alegerile din 5 martie pentru şefia FRF, în fruntea forului din Casa Fotbalului va funcţiona, până la organizarea noului scrutin, un preşedinte interimar. Normal, acest post ar fi trebuit să-l preia prim-vicepreşedintele FRF, Gino Iorgulescu, însă cum şi el, în calitate de şef al LPF, e contestat la tribunal, preşedintele Federaţiei va fi Octavian Goga (foto). Reprezentant al fotbalului amator, Goga este, în acest moment, vice la FRF. Considerat omul lui Mircea Sandu, braşoveanul a întors armele, votând pro-Burleanu la ultimul Comitet Executiv.
1. 24 dintre cele 28 de cluburi sportive şcolare trecute pe tabel au votat la alegerile de pe 5 martie;
Ce spune regulamentul: Cluburile sportive de drept public nu pot fi membre ale FRF. Cluburile sportive de drept public afiliate în prezent la FRF au obligaţia ca, până la data de 1.02.2012, să se organizeze în cluburi sportive de drept privat, în caz contrar urmând a fi excluse. Teoretic, e greşeala fostei structuri federale care a organizat alegerile.
2. La cluburile în insolvenţă are drept de vot administratorul judiciar desemnat sau o persoană mandatată de acesta.
Ce s-a întâmplat: Grupările în insolvenţă la care au votat conducătorii, deşi nu ar fi avut voie, sunt: Rapid (Nicolae Manea), Gloria Bistriţa (Vasile Urs), FCU Craiova (Adrian Mititelu), UTA (Adrian Marţian) şi SCM Argeşul Piteşti 2012 (Gabriel Alexe). Rapidistul Nae Manea susţine că a avut mandat din partea administratorului judiciar. Ceilalţi nu au putut fi contactaţi.
3. Din partea clubului CS Oşorhei (Bihor) a votat viceprimarul Ioan Gligor.
Ce spune regulamentul (art. 25, alineatul 5): Membrii afiliaţi pot fi reprezentaţi la Adunarea Generală doar de către o persoană ce deţine o funcţie de conducere (de regulă, preşedinte, secretar general) sau funcţii echivalente în cadrul respectivei echipe de cel puţin 6 luni şi numele acesteia comunicat în documentele transmise către FRF, cum ar fi: cerere de afiliere, cerere de înscriere în competiţii, altele asemenea.
4. Numărul de voturi rezultat a fost mai mare decât al celor prezenţi în sală (175 faţă de 173);
Ce spune regulamentul (articolul 9 – Alegeri, alineatul 2): Numărul buletinelor de vot eliberate va fi anunţat de preşedintele comisiei de validare înainte de numărarea voturilor. Dacă numărul buletinelor returnate este egal sau inferior celui al buletinelor eliberate, votul este validat. Dacă numărul buletinelor returnate îl depăşeşte pe cel al buletinelor eliberate, votul este anulat şi se va proceda la o altă votare.

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO
GSP.RO

În 2005 mergea la "Din Dragoste", după ce își înșelase soțul cu 2 bărbați. Uluitor ce s-a aflat acum, după 14 ani VIDEO