Mergi direct la conținut »
Cercetările se extind în cazul lui Bogdan Drăghici, acuzat de viol și agresiune sexuală. Anchetatorii audiază tați cărora președintele asociației T.A.T.A. le-a „consiliat” fiicele
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România

Cercetările se extind în cazul lui Bogdan Drăghici, acuzat de viol și agresiune sexuală. Anchetatorii audiază tați cărora președintele asociației T.A.T.A. le-a „consiliat” fiicele

În cazul lui Bogdan Drăghici, președintele asociației T.A.T.A., acuzat că și-a violat una dintre fiicele vitrege, există suspiciunea că numărul victimelor ar fi, de fapt, mai mare. Încă de la primele declarații ale fostei soții au apărut informații că ar fi agresat sexual o altă fiică, o nepoată și o prietenă a fetelor, care a fost cu Drăghici într-o excursie.

De Oana Costea,

Potrivit unor surse din anchetă, în afara respectivelor fete, ar exista și altele, copile cu vârste cuprinse între 10 și 13 ani, față de care Drăghici ar fi avut un comportament neadecvat sau, mai grav, pe care le-ar fi atins într-un mod nepermis.

Anchetatorii sunt deja în posesia unei declarații a unui bărbat care i-a cerut sprijinul lui Drăghici în perioada divorțului. Acesta a povestit că au existat momente în care fiica lui minoră ar fi rămas singură cu bărbatul și că ea i-a relatat atunci că Drăghici s-a comportat ciudat. La vremea respectivă, nu a crezut-o, dar acum, după arestarea acestuia, a reconsiderat ce-i spusese fiica sa.

Tot pe lista unor persoane ce vor fi audiate în perioada următoare se află și unele dintre fostele vecine ale lui Drăghici, fete pe care acesta le-a meditat la matematică în școala generală.

Dacă aceste supoziții se dovedesc reale, anchetatorii vor putea contura profilul unui pedofil cu agresiuni sexuale multiple.

Începe percheziția informatică

În urma perchezițiilor desfășurate atât la domiciliul lui Drăghici, cât și la sediul asociației acestuia, au fost ridicate mai multe calculatoare, aparate foto și stick-uri de memorie, acestea urmând a fi percheziționate de anchetatori în perioada următoare.

Fiica vitregă a bărbatului a povestit, în depoziția dată în fața anchetatorilor, că în mai multe rânduri Drăghici le-a pus, pe ea și pe surorile ei, să se îmbrace în costume de baie prin casă și le-a făcut nenumărate fotografii.

Bogdan Drăghici a fost reținut pe 20 august și arestat preventiv o zi mai târziu, fiind pus sub acuzare pentru viol și agresiune sexuală.

Close
Închide
  Close