MENIU CAUTĂ

Crima care a îngrozit Scoția. O fetiță a fost violată și ucisă de un adolescent

Distribuie

Un adolescent a fost chemată în fața instanței, în Marea Britanie, fiind acuzat de viol și crimă. El i-ar fi luat viața micuței Alesha MacPhail, pe Insula Bute din Scoția.

Corpul micuței a fost găsit într-o pădure, în apropierea unui hotel abandonat, luni. El a fost arestat la scurt timp după, dar nu a recunosct crima. Cadavrul a fost descoperit de un localnic, luni dimineața, și se crede că a fost violată înainte să moară. Alesha se afla în vizită la bunicii ei.

”Aș vrea să mulțumesc familiei micuței Alesha pentru că a arătat foarte multă bravie în ultimele zile”, a spus un procuror, scrie Daily Mail.

Crima înfiorătoare a îngrozit comunitatea insulei Bute, care găzduiește 6.500 de oameni, iar acest caz este cel mai mare pe care poliția locală l-a întâlnit.

”Astfel de incidente sunt extrem de rare și, în timp ce investigația poliției va continua, sper că anunțul prinderii suspectului va aduce speranță în comunitatea locală”, arată poliția.

Adolescentul suspectat de crimă și viol, în vârstă de doar 16 ani, este un apropiat al familiei fetiței.


VIDEO/ Cătălina Rotaru, câștigătoarea concursului „Vedeta populară”, tânara cu sufletul chinut de dor și salvat de muzică. ”Povestea mea nu e un caz social”


FOTO: EPA

Citește mai multe despre Crima și Scoția pe Libertatea.

Comentarii