De Daria Maria Diaconu,

Timp de trei ani, Balkrishna Chaubey a reușit să scape de poliția din India. Bărbatul a comis 16 infracțiuni diferite – de la furt și jaf la comiterea unei crime în orașul Nowgaon.

Pentru prinderea lui Balkrishna Chaubey, poliția a oferit o recompensă de 10.000 de rupii, conform India Today, citat de excelsior.com.mx.

Polițitii au aflat că bărbatul, în vârstă de 55 de ani, se înregistrase pe site-uri matrimoniale în speranță de a-și găsi o femeie cu care să se căsătorească. De aici a plecat un plan de a-l captura în sfârșit pe Balkrishna Chaubey, plan pus la cale de o polițistă, Madhavi Agnihotri.

Aceasta și-a creat un profil fals pe rețelele de socializare, iar ulterior a intrat în legătură cu infractorul. Madhavi a avut grijă să precizeze că era în căutarea unui iubit de 55 de ani. A luat legătura prin telefon cu Balkrishna Chaubey, reușind să-i capteze atenția acestuia. La scurt timp după ce s-au cunoscut, bărbatul a cerut-o în căsătorie pe polițista sub acoperire.

Au stabilit să-și unească destinele la un templu din localitatea indiană Bijouri, săptămâna trecută. Însă, în momentul în care a ajuns la altar și-a dat seama că fusese prins în capcană, fiind imediat arestat de poliție.

FOTO: Hepta

Citeşte şi:

Filmul Colectiv, la al cincilea trofeu! Presa anti-Orban din Budapesta laudă curajul presei române de a lupta cu „canalele de propagandă ale Guvernului”

Ce era Cotroceni înainte să devină locul râvnit de președinți | Despre duhurile și fricile care încă bântuie locul

Directorul DSVSA Harghita: „Ursul avea leziuni interne grave, care ar fi condus în scurt timp la moartea sa”. Ce spune despre acțiunea serviciilor veterinare

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”
GSP.RO

Țiriac a anunțat live la TV ce sumă donează în criza coronavirus: „Ajutăm 40.000 de oameni”

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine
HOROSCOP

Horoscop 29 martie 2020. Fecioarele sunt preocupate de imagine