MENIU CAUTĂ
14 Mai. 2018 10:08 , de Cristina Sterian

Directoarea Liceului de Artă din Focşani și-a dat demisia, după ce a fost implicată într-un scandal amoros cu un elev

Distribuie

Directorul Liceului de Artă din Focşani, Diana Rozalia Tăicuţu, şi-a dat demisia în această dimineaţă după un scandal sexual în care este protagonistul principal. Profesoara este acuzată că ar avea o relaţie intimă cu un elev de 19 ani, fotografii  în care ar fi cei doi fiind făcute publice pe reţele de socializare. După ce imaginile au apărut pe rețelele de socializare, profesoara a afirmat că acestea ar fi fost publicate de soțul ei, cu care se află în proces de divorţ.

UPDATE: Tânărul care apare în filmare este extrem de afectat de situația în care a ajuns. 'Aceste știri au un impact grav din punct de vedere psihic asupra mea, sunt tulburat emoțional' a declarat acesta pentru libertatea.ro
Diana Ţăicuţu, directoarea Liceului de Artă Gh. Tatarescu din Focşani, în vârstă de 36 de ani, este protagonista unui scandal amoros. În weekend, pe rețelele de socializare, au apărut imagini cu aceasta, în scene tandre cu un elev de la același liceu. Imaginile erau însoțite de explicația: „Arta sexului la Focşani.Directoarea liceului de Arte transformă elevii în jucării sexuale şi predă la domiciliu'.
Ulterior, aceste imagini au fost retrase de pe rețelele de socializare. Totodată, Conducerea Inspectoratului Şcolar Vrancea a anunţat în această dimineaţă că directoarea Liceului de Arte din Focşani şi-a dat demisia, dar şi că instituţia s-a autosesizat şi a demarat o anchetă.

În funcţie de concluziile acestei acţiuni, de gradul în care faptele se confirmă şi de gravitatea acestora, Inspectorul Şcolar Judeţean Vrancea va decide în consecinţă, respectând întocmai prevederile stipulate în Regulamentul de Organizare şi Funcţionare a Unităţilor de Învăţământ Preuniversitar, precum şi cele din Legea Educaţiei Naţionale, cu modificările şi completările ulterioare, transmite conducerea IŞJ Vrancea.

Indiferent de rezultatul final al cercetării, Inspectoratul Şcolar Judeţean Vrancea condamnă categoric şi se delimitează de astfel de acţiuni care dăunează interesului învăţământului şi prestigiului profesiei de dascăl, mai transmite conducerea ISJ Vrancea.

La rândul ei, profesoara a spus că aceste imagini au fost surprinse cu o cameră de supraveghere montată în locuința ei personală, de către fostul ei soț.

„Viaţa mea intimă şi privată nu poate deveni subiect de presă doar pentru a-i folosi fostului meu soţ în procesul de divorţ. Vă rog sa retrageti imaginile pentru care am formulat plângere penală împotriva fostului meu soţ. De asemenea, nici dacă în viaţa mea privată de persoană desparţită în fapt de sotul meu ar interveni o relatie cu un adult în vârstă de 20 de ani, adica mai tânăr cu 14 ani decât mine, nu aş permite nimănui să îmi vatăme viaţa personală pentru un astfel de lucru.De aceea, în numele respectului pe care vi-l port ca publicaţie serioasă vă rog să retrageţi imaginile”, a anunțat Diana Tăicuțu.

În imagini pot fi văzuți o femeie și un bărbat care, inițial, se îmbrățișează, iar apoi se debracă. Respectivele poze ar fi fost făcute chiar în locuința directoarei și ar fi fost făcute publice de soțul ei. Cei doi s-a aflat acum în proces de divorț. Elevul care apare în fotografii este major, el având vârstă de 19 ani.

Un alt caz similar a ieșit la iveală, în urmă cu doar câteva săptămâni, în județul Timiș. O profesoară în vârstă de 36 de ani este acuzată că a întreținut un act sexual cu elevul ei, însă acesta este minor. Mama copilului a fost cea care a dat în vileag relația de iubire dintre cei doi, după ce i-a citit mesajele fiului său în telefon.


Citește și: Alex Velea, aniversare distrusă: el e la Madrid, Antonia, la Roma! Împlinește 34 de ani, dar n-are parte de petrecere


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii