Mergi direct la conținut »
UPDATE | Unul dintre cei doi copii loviţi de o maşină în localitatea Piatra a murit. Cine se afla de fapt la volanul autoturismului
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > UPDATE | Unul dintre cei doi copii loviţi de o maşină în localitatea Piatra a murit. Cine se afla de fapt la volanul autoturismului

UPDATE | Unul dintre cei doi copii loviţi de o maşină în localitatea Piatra a murit. Cine se afla de fapt la volanul autoturismului

Doi copii au fost loviţi miercuri seară, în localitatea Piatra, de o maşină al cărei şofer a pierdut controlul volanului şi a părăsit carosabilul. 

De Andreea Radu,

UPDATE: 23 mai, 19.40: Accidentul din Teleorman a distrus o întreagă familie. O fată de 2 ani a murit, iar sora ei, în vârstă de 12 ani, este în stare critică. Detalii noi au ieșit la iveală, în acest caz. Cele două au fost spulberate pe trotuar, chiar de unchiul lor. Pe un drum naţional cu o singură bandă pe sens, bărbatul a pierdut controlul volanul când încerca să evite o maşină parcată neregulamentar.

UPDATE 23:27: Unul dintre cei doi copii loviţi miercuri seară, în localitatea Piatra, de o maşină al cărei şofer a pierdut controlul volanului a murit, potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Şoferul a lovit o fetiţă în vârstă de doi ani, care a decedat şi una de 12 ani, care este rănită grav, fiind transportată la spital, împreună cu şoferul vinovat, care este şi el rănit.

Circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 65E, în localitatea Piatra, a mai precizat Infotrafic.


Potrivit sursei citate, pe DN 65E, în localitatea Piatra, judeţul Teleorman, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a părăsit carosabilul, lovind doi minori în faţa unui imobil. În urma impactului toate cele trei persoane au suferit multiple leziuni.

La faţa locului sunt prezente mai multe echipaje de poliţie şi ambulanţă, circulaţia fiind deviată pe străzi adiacente, precizează Infotrafic.


VIDEO / Imagini cu hoții în acțiune, în timp ce aruncă în aer un bancomat din sectorul 3


 

Close
Închide
  Close