MENIU CAUTĂ
11 Oct. 2018 12:43

Petrecerea de majorat l-a băgat în arest. Ce lucruri îngrozitoare i-a făcut sărbătoritul unei tinere de 19 ani pe care a chemat-o la ziua lui

Distribuie

Un adolescent de 18 ani și un prieten al său, în vârstă de 17 ani, sunt acuzați că au violat o tânără de 19 ani, la sfârșitul lunii septembrie. Agresiunea a avut loc chiar după petrecerea de majorat a tânărului, iar victima este o tânără de 19 ani. Inițial, aceștia au fost plasați sub control judiciar, însă ulterior au fost arestați preventiv. 

Vasile Ionuț T. l-a invitat pe prietenul său, Gelu Claudiu B., în vârstă de 17 ani, la petrecerea sa de majorat, organizată în casa bunicilor, în localitatea Priboieni.

Cei doi tineri sunt acuzați că au batjocorit o tânără de 19 ani, venită să se distreze alături de ei, potrivit sursata.ro. După chef, au invitat-o la un bar din Topoloveni, iar mai apoi au convins-o să meargă acasă la sărbătorit. Acolo, i-au propus fetei să întrețină relații sexuale cu ei.

Tânăra a refuzat, iar adolescentul în vârstă de 17 ani e acuzat că ar fi snopit-o în bătaie. Ulterior, ea ar fost violată atât de sărbătorit, cât și de prietenul său minor.

Abia după două zile de la abuz, fata a depus plângere, de teamă să nu fie bătută din nou de cei doi tineri care sunt practicanți de box, notează Adevărul.

Tinerii au fost reținuți miercuri noaptea și și-au recunoscut faptele, pe care le pun pe seama consumului de alcool.

Tinerii reţinuţi şi-au recunoscut faptele, dar le pun pe seama consumului de alcool. Ulterior, au fost plasați în arest preventiv.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Topoloveni au identificat doi tineri, de 17, respectiv 18 ani, din Topoloveni, bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de viol. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în data de 30 septembrie a.c, cei în cauză, prin ameninţare şi constrângere fizică, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o tânără de 19 ani, împotriva voinţei acesteia”, precizează IPJ Argeş.

În septembrie, un bărbat a șocat o lume întreagă după ce a violat o fetiță din India cu un furtun.

sursă foto: sursata.ro


Citește și INVESTIGAȚIE EXCLUSIVĂ/ Firmele preferate ale primarilor Firea și Florea lucrează și cu Consiliul Superior al Magistraturii!


 

Citește mai multe despre Arges, petrecere și Topoloveni pe Libertatea.

Comentarii