MENIU CAUTĂ

Fosta logodnică a lui Freddie Mercury a făcut o avere de pe urma filmului „Bohemian Rhapsody”

Distribuie

Mary Austin, femeia despre care Freddie spunea că este iubirea vieții lui și care trăiește în casa în valoare de 20 de milioane de lire sterline a cântărețului, va câștiga aproape 40 de milioane de lire sterline din filmul care a făcut furori la Globurile de Aur 2019. 

Filmul a obțin duminică seară, în cadrul celei de a 76-a ediţii a Globurilor de Aur, premiul pentru cel mai bun film la categoria dramă. De asemenea, pelicula i-a adus primul Glob de Aur din carieră lui Rami Malek, interpretul legendarului Freddie Mercury.

„Bohemian Rhapsody” a strâns la box office aproape 600 de milioane de lire sterline, iar de succesul nebun pe care l-a avut se va bucura și Mary Austin care va obține bani din redevențe, potrivit Daily Mail.

Ea l-a cunoscut pe Mercury în anul 1970, când avea 19 ani și era studentă la artă. Cei doi s-au mutat împreună înainte ca solistul de la Queen să devină celebru. Deși relația lor de logodnă s-a încheiat după ce Freddie i-a spus lui Mary că este gay, perechea a rămas extrem de apropiată până la sfârșitul vieții artistului.

După difuzarea filmului, cântecul „Bohemian Rhapsody” a devenit pe 10 decembrie, cel mai difuzat single din secolul al XX-lea pe platformele de streaming.


VIDEO/ Bendeac, exemplu negativ la Universitatea de Actorie! Codin Maticiuc: „La cursuri, profesorii ne spuneau să nu ajungem ca el”


 

Citește mai multe despre freddie mercury și Queen pe Libertatea.

Comentarii