De Andreea Radu,

„Expertizele sunt gata deja, urmează mâine să intre în Comisia de avizare. După finalizarea avizării, în cursul zilei de miercuri, cel mai târziu joi, vor ajunge la Parchet”, a declarat directorul IML Iași, Diana Bulgaru.

Șeful IML Iași a explicat că expertizele medico-legale sunt niște expertize complexe care se fac în baza unor opinii de specialitate.

Referitor la faptul că finalizarea expertizelor a durat aproape patru ani, Bulgaru a afirmat: „Nu este o procedură întârziată, noi funcționăm după o lege din 2001, care explică la un moment dat că aceste expertize se efectuează în maxim 60 de zile, dar o expertiză se efectuează în Comisie și are la bază câteva opinii expertale, opinii care pot dura o perioadă mai lungă sau mai scurtă, în funcție de complexitatea cazului”.

Echipa de investigații Libertatea & GSP a publicat în 2016 trei cazuri de bebeluși morți la Spitalul din Suceava după ce au contactat piocianic, germenele unei infecții nosocomiale multirezistent la antibiotice. În luna februarie se împlinesc patru ani de la primul dintre cele trei decese.

Citeşte şi:

Ancheta bebelușilor morți la Suceava din cauza infecțiilor nosocomiale trenează de aproape 4 ani. Tatăl unui copil: ”Nimeni din spital nu a fost audiat”

Nu cetățenii, ci blaturile cu televiziunile îi țin pe Gabriela Firea și pe primarii de sectoare în cursa pentru primării!

Ileana Văcăroiu, șefa secției de nefrologie de la ”Sf. Ioan”, spune că profesorul pe fals Checheriță trage sforile astfel încât ”7 rezidenți din 24 au ajuns să umilească medici!”

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator
GSP.RO

Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute, în condiții de laborator

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre
HOROSCOP

Horoscop 7 aprilie 2020. Fecioarele văd viitorul în tonuri sumbre