MENIU CAUTĂ
17 Mai. 2018 16:28

Militarul Constantin Marius Maxim a fost condamnat definitiv la închisoare. Bărbatul e acuzat corupere de minori

Distribuie

Militarul Constantin Marius Maxim a fost condamnat definitiv la închisoare. Bărbatul, care a luptat în Irak și Afganistan, își va petrecere următorii doi ani și opt luni în spatele gratiilor, pentru corupere sexuală de minori, racolarea minorilor în scopuri sexuale şi ultraj contra bunelor moravuri.

Sentința definitivă în cazul militarului Constantin Marius Maxim a fost pronunțată de magistrații Curții de Apel Cluj pe 10 mai. Bărbatul originar din Botoșani a fost încarcerat marți, după ce a fost capturat de polițiștii de la Compartimentul Urmăriri, scrie Monitorul de Botoșani.

Ridicat în baza mandatului de executare a pedepsei, Marius Constantin Maxim a fost încarcerat în Penitenciarul Botoşani.

În plu, Constantin Marius Maxim trebuie să plătească daune morale în valoare de 12.000 de euro părinților a două fetițe, dar și suma de 3.500 de lei drept cheltuieli judiciare, după cum reiese din hotărârea instanței.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, bărbatul, în vârstă de 44 de ani, este acuzat de corupere sexuală a minorilor, racolarea minorilor în scopuri sexuale şi ultraj contra bunelor moravuri.

În septembrie 2016, Constantin Marius Maxim, angajat al unei unități militare din Dej, și-ar fi provocat plăceri sexuale în prezența unei fetițe de opt ani. O femeie a alertat Poliția, după ce a văzut gesturile obsecene făcute de militar în față cu copila.

Polițiștii au descoperit că bărbatul ar fi profitat în repetate rânduri de naivitatea fetiței. Militarul o ademenea cu bani sau diferite produse alimentare în scări de bloc, într-o pădure de la marginea orașului sau chiar în spatele unor tomberoane. Acolo, bărbatul își provoca plăceri sexuale în timp ce îi arăta fetiței filme pentru adulți.

Potrivit anchetatorilor, scenele s-ar fi petrecut de mai multe ori în decursul a aproape patru luni. În urma investigațiilor, militarul Constantin Marius Maxim ar fi profitat de fetiță de trei ori. Mai mult, el ar fi racolat prin aceeași metodă și altă fetiță pe care a vrut să o păcălească cu o pungă de chipsuri.

La începutul lunii septembrie 2016, militarul urma să se întâlnească din nou cu fetița de opt ani, însă a fost prins de polițiști care l-au încătușat.

Constantin Maxim a reușit să se pensioneze, iar, în aceste condiții, Tribunalul Militar a renunțat la judecarea cauzei, conform gazetadecluj.ro.

Bărbatul este originar din Botoșani și este tatăl a trei fetițe. Militarul a participat și la două misiuni internaţionale în teatrele de operaţii din Irak şi Afganistan.

Militarul a participat la două misiuni internaţionale în teatrele de operaţii din Irak (21 iulie 2006 – 7 februarie 2007) şi Afganistan (20 mai – 14 decembrie 2010). Constantin Maxim s-a pensionat pe caz de boală, acuzând mai multe afecţiuni medicale. Din pedeapsă i se va scădea perioada petrecută în arest.

sursă foto: gazetadecluj.ro


Citește și GALERIE FOTO. Desant în România al giganţilor industriei de apărare mondiale. Bugetul pentru apărare a atras sute de expozanţi la BSDA 2018


 

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop marți 22 ianuarie 2019. Balanțele au parte de o șansă nesperată
Loading...
Comentarii