Mergi direct la conținut »
O femeie din Satu Mare trăiește împreună cu cel care i-ar fi ucis fostul soț. Până și copiii împart casa cu bărbatul care le-ar fi înjunghiat mortal tatăl
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > O femeie din Satu Mare trăiește împreună cu cel care i-ar fi ucis fostul soț. Până și copiii împart casa cu bărbatul care le-ar fi înjunghiat mortal tatăl

O femeie din Satu Mare trăiește împreună cu cel care i-ar fi ucis fostul soț. Până și copiii împart casa cu bărbatul care le-ar fi înjunghiat mortal tatăl

Caz uluitor în Satu Mare, unde o femeie trăiește împreună cu cel care i-ar fi ucis fostul soț. Paul Fancsiki, principalul suspect în cazul înjunghierii unui bărbat de 31 de ani, a fost plasat în arest la domiciliu. Halucinant este că în locuință s-ar fi mutat și soția și copii celui căruia i-ar fi curmat viața într-un mod violent.

Informația a fost confirmată chiar de mama și de sora lui Adrian Ardelean, bărbatul care a fost înjunghiat mortal în plină stradă. Paul Fancsiki, cel suspectat de oribila faptă, a stat mai multe luni în arest. Judecătorii Tribunalului Satu Mare au decis să-l plaseze însă pe bărbat în arest la domiciliu, informează presasm.ro.

Fără niciun regret, o femeie din Satu Mare trăiește împreună cu cel care i-ar fi ucis fostul soț

Bărbatul are o relație cu fosta soție a bărbatului, pe care l-ar fi ucis. Fără nicio remușcare, femeia și copiii ei s-ar fi mutat împreună cu cel acuzat de comiterea faptei sângeroase.

În august 2016, Paul Fancsiki este acuzat că l-a înjunghiat de mai multe ori pe un bărbat, în vârstă de 31 de ani, din Satu Mare. Martorii susțin că individul a părăsit locul faptei și și-ar fi lăsat victima în agonie. Principalul motiv al crimei ar fi fost gelozia deoarece Fancsiki avea o relație cu soția victimei sale.

Bărbatul le-ar fi spus anchetatorilor că a fost vorba despre autoapărare pentru că Adrian Ardelean, soțul femeii pe care o iubește, l-ar fi atacat în mai multe rânduri.

sursă foto: presasm.ro

Close
Închide
  Close