Mergi direct la conținut »
Patrick Borcea s-a mutat la Miami! Fiul cel mare al lui Cristi Borcea stă într-un penthouse cu trei dormitoare, cu vedere la ocean!
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > Patrick Borcea s-a mutat la Miami! Fiul cel mare al lui Cristi Borcea stă într-un penthouse cu trei dormitoare, cu vedere la ocean!

Patrick Borcea s-a mutat la Miami! Fiul cel mare al lui Cristi Borcea stă într-un penthouse cu trei dormitoare, cu vedere la ocean!

În timp ce tatăl său a ajuns din nou la închisoare, Patrick Borcea (21 de ani) a decis să se rupă, măcar pentru o perioadă, de realitățile vieții de acasă și s-a mutat la Miami. Cristi Borcea este din nou la închisoare după o pedeapsă în „Dosarul Retrocedărilor” și, după contopirea culpelor, mai are de ispășit 3 ani și două luni. În total peste 7 ani.

De Eduard Apostol,

Valentina, proaspăta soție a omului de afaceri, a născut pe 1 martie gemene. Recent, ea nu-l mai are alături pe fiul cel mare al lui Borcea, desi sunt parteneri în administrarea unui pub deschis recent. La scurt timp după întoarcerea tatălui său după gratii, el a plecat peste Ocean unde locuiește în apartamentul pe care familia îl deține la Miami.

A trecut de la Porsche la Ferrari

Borcea junior locuiește acum într-un penthouse cu trei dormitoare cu vedere la ocean, un apartament impunător cu living generos și piscină proprie de aproape 300 de metri. Acesta a costat 1,5 milioane de dolari în momentul achiziționării! Familia a încercat să vândă casa anul trecut, dar până la urmă a renunțat la această intenție.

Un împătimit al fotbalului, Patrick a renunțatla excursia de la Milano cu prietenii, din week-end-ul trecut, când a fost Derby della Madonnina dintre AC Milan și Internazionale. Oricum, tânărul rămâne dedicat bolizilor de clasă. Dacă la București conduce un Porsche Panamera, ediție specială, la Miami pilotează un superb Ferrari.


Citește și:

CAMERA ASCUNSĂ | Otopeni, 14 milioane de călători și 10 cărucioare! De luni bune, în cel mai mare aeroport al României oamenii își târăsc bagajele ca Fred și Barney în epoca de piatră

Close
Închide
  Close