Mergi direct la conținut »
PMP anunță că va susține moțiunea de cenzură împotriva cabinetului Dăncilă. Tomac: ”Dăncilă trebuie să plece!”
Politică Libertatea > Ştiri > Politică

PMP anunță că va susține moțiunea de cenzură împotriva cabinetului Dăncilă. Tomac: ”Dăncilă trebuie să plece!”

PMP anunță că va susține moțiunea de cenzură împotriva cabinetului Dăncilă. Președintele executiv al formațiunii, Eugen Tomac, a transmis că ”Dăncilă trebuie să plece” și a menționat că PSD trebuie să plece de la guvernare, pentru că a aruncat țara în haos, iar acum o izolează pe plan internațional.

De Valentina Postelnicu,

”Dăncilă trebuie să plece. Am spus din prima clipă că această mediocritate politică nu trebuia numită premier și nu a ținut nimeni cont de noi. Acum e târziu. Dezastrul abia începe. În mod categoric, președintele Iohannis are dreptate. El coordonează politica externă în statul român, iar premierul, indiferent de numele lui, are obligația instituțională de a obține acordul Președintelui în astfel de probleme”, a transmis președintele executiv al PMP, pe Facebook.

Tomac a mai spus că PMP va susține moțiunea de cenzură împotriva cabinetului Dăncilă.

”PSD trebuie să plece de la guvernare, pentru că a aruncat țara în haos, iar acum o izolează pe plan internațional”, a mai spus Tomac.

Președintele Klaus Iohannis a cerut, vineri 27 aprilie, demisia Vioricăi Dăncilă: ”Solicit public demisia doamnei Dăncilă din funcția de prim-ministru al României”.

Șeful statului a declarat, la Palatul Cotroceni, că retrage încrederea acordată premierului Viorica Dăncilă și solicită public demisia acesteia.

Credeți ca Viorica Dancilă ar trebui sa își dea demisia?

Se încarcă ... Se încarcă ...

Citește și: Povestea Trabantului oferit de Simona Halep lui Ion Țiriac

Close
Închide
  Close