Venezuela se confruntă de mai bine de un an cu o criză gravă. Citește AICI cum este descrisă criza de un român, care a petrecut două luni în acestă țară.

Sute de mii de oameni au protestat în Caracas și alte orașe împotriva președintelui populist Nicolas Maduro. Manifestația numită “mama tuturor marșurilor” a degenerat însă în violențe, iar trei persoane și-au pierdut viața. Un adolescent a fost împușcat în capitala Caracas, o femeie a murit în orșaul San Cristobal, iar un polițist a fost ucis în apropiere de capitală.

Proteste violente în Venezuela. Cel puțin trei oameni au murit | VIDEO

Adolescentul ucis în Caracas, un elev în vârstă de 18 ani, a fost împușcat mortal în timp ce ducea să joace fotbal, potrivit rudelor sale. Mai târziu în cursul zilei, în capitala provincială San Cristobal din apropierea frontierei cu Columbia, un focar al opoziției, studenta Paola Ramirez a fost împușcată de mai mulți bărbați pe motociclete, când pleca de la manifestație.

proteste violente în VenezuelaIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Secureanu își plătește două avocate, mamă și fiică, din banii spitalului public, în timp ce-l apără în dosarele de corupție
Recomandări
Secureanu își plătește două avocate, mamă și fiică, din banii spitalului public, în timp ce-l apără în dosarele de corupție

Tot miercuri, avocatul poporului Tarek Saab a postat pe Twitter un anunț potrivit căruia un sergent din Garda Națională a fost ucis de un trăgător de elită, iar un colonel a fost rănit în timpul protestelor violente din statul Miranda.