Mergi direct la conținut »
Recompensă de 100.000 de dolari pentru patru pisici dispărute
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe

Recompensă de 100.000 de dolari pentru patru pisici dispărute

O familie din Detroit oferă o recompensă în valoare de 100.000 de dolari pentru cei care ajută la găsirea celor patru pisici dispărute, după ce locuința i-a fost cuprinsă de flăcări. Suma va fi plătită însă în bitcoin, notează The Washington Post.

Cygnus și Arcturus sunt două pisici care au ajuns în Cartea Recordurilor. Arcturus este cea mai înaltă pisică, iar Cygnus are cea mai lungă coadă.

Will și Lauren Powers susțin că intrarea în Cartea Recordurilor nu a făcut ca pisicile să devină mai iubite. Erau extrem de importante pentru cei doi americani din Detroit, la fel ca și celelalte două pisici pe care le aveau.

Toate patru sunt însă date dispărute. Casa cuplului a fost cuprinsă de flăcări, iar de atunci pisicile sunt de negăsit. De altfel, în timpul incendiului, Will a încercat să dea de urma acestor feline, dar fără succes. A lăsat mai multe uși deschise, sperând că vor reuși să scape. După ce incendiul a fost stins, pisicile nu au fost găsite în casă, semn că ar fi reușit să scape. Prin urmare, dornici să le regăsească, americanii au anunțat că oferă o recompensă de… 100.000 de dolari.

“Considerau că pisicile sunt copiii lor. Erau membri ai familiei”, a spus sora lui Will, afirmând că cei doi sunt prea întristați de dispariția pisicilor pentru a putea da interviuri.

Recompensa va fi plătită însă în bitcoin și, deși sunt multe magazine care nu acceptă această monedă virtuală, sunt și multe altele care acceptă plata în bitcoin.

Will și Lauren nu sunt primii care oferă o recompensă destul de ridicată pentru găsirea pisicilor. În martie, un bărbat din California a oferit 20.000 de dolari pentru găsirea pisicii sale.


Citește și: Cum arată un manual românesc din anul 1100: are paginile din piele de ied nenăscut


Close
Închide
  Close