De Simona Josan,

În cadrul întâlnirii dintre sindicaliști și reprezentanții ministerului, s-a stabilit un calendar pentru revizuirea mai multor prevederi legislative.
„Am realizat şi am stabilit împreună un calendar cu termene precise pentru revizuirea unui pachet legislativ, în vederea rezolvării mai multor probleme care nu fac decât să complice activitatea transportatorilor şi să să pemită instituţiilor statului arbitrariul”, a afirmat Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu.
Confederaţia Naţională Rutieră, împreună cu patronatele membre şi alţi transportatori neafiliaţi, au ameninţat cu declanşarea unui protest prin încetarea totală a activităţii, pentru o perioadă nedeterminată, începând de joi, la ora 00.00.
UNTRR şi CNR au anunţat miercuri că protestează faţă de lipsa de dialog şi interes a Ministrului Transporturilor în ceea ce priveşte problemele transportatorilor.
Cele două asociaţii au precizat că la începutul acestui an au semnalat Ministerului Transporturilor principalele probleme care afectează grav competitivitatea sectorului de transport rutier din România, probleme urgente de rezolvat pe termen scurt şi problematica generală de natură legislativă şi instituţională, dar că acestea „au fost ignorate cu desăvârşire, rămânând fără niciun răspuns din partea Ministerului Transporturilor, până la această dată”.
 

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi
GSP.RO

Cum se distrează fetele lui Gigi Becali noaptea! În ce ipostază au fost surprinse de paparazzi